-kit bari sandero Sandero Tuning si alte modificari
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero Tuning si alte modificari kit tuning dacia sandero,evacuare dacia sandero,spoilere dacia sandero,jante dacia sandero, chiptuning dacia sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 09-20-08
Motorizare : 1.6
Varsta: 27
Posturi: 102
|
ce ziceti de astea? http://www.sigemo.ro/sandero-sport/
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
dragut. fata arata mai bine. la spate puteau veni cu ceva mai interesant - e slab difuzorul ala. e un prim pas totusi. poate va fi ceva mai agresiv urmatorul kit (eu as vrea un spatiu mai mare pt tips de evacuare si dreptunghiular , nu rotund). au uitat de praguri
. poate si un alt tip de eleron fata de ce e standard la dacia. mi-ar placea ceva in genul eleronului de la fiesta wrc...putin mai mic ;)
"Sunt eu un maniac? Probabil ca da, pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea..." Last edited by AG25FLI : 8th April 2011 at 23:53 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-18-09
Posturi: 254
|
Este discret,nu modifica radical aspectul,imi place.Au aparut anul trecut in revista AutoShow in timpul pregatirilor de productie.
Nu se mentioneaza unde se face montajul,care este sediul firmei... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
acest kit a fost montat pe masina mea. acum mult timp. cand a primit omologarea de la RAR. din fericire il cunosc pe patronul sigemo sibiu care m-a rugat la vremea respectiva sa ii pun masina la dispozitie pt montarea kitului. vreau sa zic ca partea din fata e bestiala. l-am vazut live pe masina mea si am ramas cu gandul la el. ceea ce m-a facut sa imi iau gandul de la el e pretul. cine vrea cu adevarat sa il cumpere pot oferi nr de tel al patronului sigemo.doar pe privat.
acest kit a aparut si in reprezentantele dacia(de ex in Sibiu exista) in curand vor face si eleron, praguri , aparatori de aripi(la solicitarea mea). insa vor sa vada ce impact are in Romania ca in Germania s-a vandut ca painea calda.
|
|
|
#6 | |||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
|
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
oriunde exista sigemo. sibiu/alba/bv(pe astea le-am vazut live...or mai fi si altele)
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Posturi: 178
|
ca pret in comparatie cu ala "de origine"dacia...e foarte bine. daca la banii astia puneau si praguri si eleron era ok. oricum, mai mult de 1500 ron pe tot (bara fata, difuzor - poate putin schimbat, praguri, eleron) nu as da. cu tot cu tva
![]()
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
nu-mi plac pentru ca nu este diferit de original cu mult si este foarte scump. daca era mai agresiv poate...asta pentru cel din fata..iar cel pentru spate e identic cu ce vinde Dacia.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
i-am intrebat daca au filiala si uite raspunsul:
Buna ziua, In Bucuresti nu avem filiala. Daca sunteti interesat de Kitul nostru Dacia Sandero, va putem ajuta eventual cu vopsitul Kitului, urmand ca D-voastra sa gasiti un atelier care sa va efectueze montajul(daca il trimitem la Bucuresti). Nu aveti drum pe la Sibiu? V-am fi ajutat cu placere la sediul nostru. Daca aveti alta sugestie nu ezitati sa ma contactati!! O zi buna! Chiciudean George 0730015006
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
Offtopic:
Eu unul sa am bani, nu mi-as face firma de spoilere si tunning Dacii, ci as face o firma unde, dupa ce clientul (in necunostinta de cauza) cumpara o dacie (logan, sandero...etc) eu sa ii fac masina din chestia aia care iese pe poata fabricii: -sa-i indrept mocheta, - sa ii fac bordul sa nu-i mai scartaie, - sa-i montez bara stabilizatoare (la benzinare) - sa-i montez filtru de polen - sa-i montez brate stergatoare care sa nu-i loveasca capota - sa-i aranjez/modific chederele sa nu-i ploua in masina - sa-i refac izolatia plafonului sa nu ii mai apara mucegai pe plafonul ala de carton - sa-i ung cuplele centurilor de siguranta sa nu-i mai scartaie - sa-i antifonez masina ehe.....etc, etc, etc....ar fi multe de facut ca o dacie sa devina o masina... Concluzia e: cum sa dai banii pe spoilere, folii...si alte balarii...cand iti ploua in masina, cand iti scartaie bordul si hayonul dupa doar 3000 Km....etc. Last edited by bunicuta : 16th April 2011 at 13:25 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Fidel
|
Esti tare,bunicuta!
![]() In urma cu cateva saptamani am montat filtrul de polen.Persoana respectiva a venit acasa,a efectuat decupajul si a montat filtrul pe care l-am cumparat tot de la el.Totul contracost,dar fara pic de deranj din partea mea.Mai oferea si spray pentru dezinfectat sistemul de ventilatie,tot contracost bineinteles.Deci servicii complete! Atunci m-am gandit ce bine ar fi sa stiu pe cineva care se ocupa cu remedierea tuturor problemelor specifice modelului Sandero. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Fidel
|
Montajul-30 RON,filtrul de polen (era ceva Made in France,nu stiu exact)-45 RON,deplasarea la domiciliu-20 RON.A venit din Drumul Taberei/Moghioros pana la Diham/Titan pe la ora 21.30.A lucrat bine,ingrijit,rapid.Initial am cerut filtru cu carbon activ,dar mi-a explicat ca se infunda foarte repede in conditiile din Bucuresti...N-am mai stat la discutii,am pus ce mi-a recomandat el.Acum chiar este OK,inainte imi zburau frunze,praf in fata la actionarea ventilatiei...
@geoalexus:ai PM. LE:La reprezentanta Dacia de pe Bv.N.Grogorescu montajul costa 120 RON.Problema poate nu ar fi fost suma,dar cica trebuie programare cu n zile in prealabil!... Last edited by Azzzuro : 16th April 2011 at 17:41 |
|
|
|
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-13-11
Motorizare : 1.6l
Posturi: 73
|
Cat despre ploaie...eu am deja 8000 de km si nu imi ploua in masina si nici mucegai pe tavan nu am, iar cartonul de acolo e ok...nu difera de alte cartoane de la alte marci. Last edited by Mishoo : 16th April 2011 at 19:33 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||