-Kilograme in minus 1.5 dCi 85 CP
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-02-07
Motorizare : 1,5 dCi
Varsta: 30
Posturi: 4
|
Intrebarea mea e de fapt cate kile are in minus Sandero de 85 CP fata de Prestige-ul meu. Daca diferenta e destul de mare apoi chiar as vrea sa conduc un sadero cu motorul asta pentru ca de cei 85 de pe logan sunt extrem de multumit.
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() |
Ar fi frumos ca acest moror sa ajunga la un 5,1 ; 4,6 ; 3,9 ca cel de la Simbol. Mmmm, c e parere a-ti avea? |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-23-07
Motorizare : 1,5 DCI
Varsta: 24
Posturi: 28
|
din pacate va dau o veste proasta pentru cei care asteptati sandero cu motoru de 1.5 DCI 85 CP.......deoarece acesta v-a fi disponibil doar peste 1 an
......la lansare sandero v-a putea fi cumparat doar cu motorizarile pe benzina de 1.4 MPI 75 CP si 1.6 MPI 90 CP.
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
|
astazi am citit un formular cu toate optiunile, dotarile si motorizarile care v-or fi pe sandero.......ii un flyer care o aparut la majoritatea reprezentantelor DACIA...
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
|
intradevar ca ii prosta miscarea pentru clienti.......dar favorabila pentru cei de la DACIA.....pentru ca peste 1 an o sa bage si motorul diesel.....o sa mai adauge ceva modificari la exterior si interior si o sa mareasca pretul putin pentru a avea un profit mai bun decat cel pe benzina....miscarea facuta la fel ca si la logan....
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
da, ai dreptate. pentru ei este bine, insa daca te uiti la cum procedeaza alti constructori, inca de la lansare sunt disponibile cat mai multe motoare. macar un diesel era de bun simt. cat despre flyerele de care zici, sper sa avem cat de curand un leak cu ele. poate scaneaza cineva cu suflet mare.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
intradevar ai dreptate in legatura cu ceilalti constructori......si era foarte bine daca puneau macar motorul de 1.5 DCI 70 CP ca lumea si ala il cumpara.....si poate avea vanzare mai mare decat cela de 1.4 MPI 75 CP......
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-13-07
Motorizare : 1.4MPI 75cai / 1.5DCI 85cai
Varsta: 30
Posturi: 8
|
Cum speranta moare ultima, eu am auzit ca vor fi disponibile toate motorizarile de la lansare. Asta o stiu de la dealer-ul de unde mi-am cumparat masina cu care am tot vorbit despre subiect. Sper sa fie asa si nu cum ziceti voi...dar timpul ne va demonstra ce au in cap cei de la Dacia de fapt.
|