-Jante Sandero Jante si anvelope Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Jante si anvelope Sandero Jante dacia Sandero OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Atasez doua poze cu un Sandero echipat cu jante din aliaj mai deosebite. Pozele sunt de la un concesionar Renault din Brazilia. Daca mai aveti sugestii de modele de jante sunteti bineveniti sa le postati.
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 158
|
cum e prinderea ? tot 4x100 ca la fratesu?
![]()
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
|
Nu e frati-su e var-su din Brazilia. S-a intors dupa ani bun de emigrare si acu vrea sa-si faca afacere in Romanica.
Referitor la jante, in pliant scrie asa la versiunea Sandero: capace de roata mini 15 toli. Deci cred ca astea or sa fie standar pe versiunea de intrare in gama. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Super Moderator
|
Ce bine ii sta in negru
.De ce nu or fi bagat si ai nostri culoarea asta? A doua poza e o masina de circuit pe care o folosesc brazilienii la Interlagos. E o campanie de promovare a masinii. Un fel de Porti deschise, dar pe circuit. sigla F1 team pe ea ![]() Last edited by Stefan : 25th May 2008 at 21:10 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 158
|
pacat ca la noi nu cred ca o sa se vanda pe negru.Oricum asta e topic de jante...asa ca discutati despre jante...
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
paradox, ar fi fain ca jantele astea sa fie in dotaea standard la Prestige si Laureate.
![]()
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-05-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 129
|
Ce jante credeti ca s-ar potrivi cel mai bine pe un Sandero 1.4 MPI, ma refer la dimensiuni in primul rand, sa nu omor motorul si sa nu consum mult in plus?Acum am originalele de tabla ...cred ca altele de aliaj l-ar face si mai frumos.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
cred ca cele mai frumoase sunt cele pe 5 spite cat mai subtiri. iar ca dimensiune nu incercati ceva mai mare decat limita admisa in certificatul de inmatriculare deoarece la o parcare nu veti putea sa luati virajul maxim iar daca greutatea de incarcare se depaseste, jantele vor atinge caroseria.(am patit asta pe o alta masina pe care am montat jante mult mai mari decat limita admisa)
|
|
|
|