-Izolarea fonica a motorului Sandero Tuning si alte modificari
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero Tuning si alte modificari kit tuning dacia sandero,evacuare dacia sandero,spoilere dacia sandero,jante dacia sandero, chiptuning dacia sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Credeti ca se poate realiza cat de cat o izolare fonica a motorului pe benzina ?
Acum ca a aparut si varianta Sandero Diesel credeti ca o data montata "blana" de sub capota DCI si la varianta MPI ajuta la izolarea fonica ? Credeti ca se poate interveni altundeva, altcumva ? |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
vedeti ca s-ar putea sa se potriveasca aia de la logan. intrebati la dealeri...
apropo, chiar ajuta la insonorizare chestia aia.
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
si tu vrei in plus de blana de la motor o blanita cum au toate sotiile
uuupssss ![]() pt prima varianta de blana vezi la dealer sau pe loganclub la anunturi online vindeau unii insonorizantul ala pt capota si peretele anti-foc. asta ultimul, are rol mai mare in insonorizare decat cel de la capota
|
|
|
#7 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Varsta: 25
Posturi: 158
|
de preferat dinamat sub capota
![]() Am si eu o blana de aia ,da n-am apucat sa o montez ![]()
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Cred ca montata "Blana" sub capota impreuna cu "Blana" de separare la sectorul motor
("Blana" cu care se pare ca Sandero Prestige vine gata echipata) vor izola fonic motorul. Intrebarea este cat costa aceste "Blanuri" si cine le monteaza ? Last edited by Goan : 1st April 2009 at 10:35 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-17-09
Posturi: 30
|
Salut,
M-am interesat de preturile la cele doua insonorizante de pe Sandero diesel (cel de sub capota si cel dintre motor si pedalier-tablier).Preturile si codurile sunt: absorbant sub capota cod 8200734089 la 276,80 lei si insonorizant tablier cod 6001550337 la 315,26 lei.Clemele de prindere sunt la 2,72 lei bucata si iti trebuiesc vreo8 buc. de fiecare reper montat. Cu montajul cred ca se poate descurca oricare dintre noi, nu pare complicat.O sa le cumpar saptamana viitoare si o sa va spun schimbarile intervenite (in afara de schimbarile din bugetul propriu). |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Super.
Eu am cautat intr-o vreme dar mi-au spus ca nu se pot aduce. Ce-i drept ca atunci abia aparuse Sandero Diesel de cateva luni. 600 RON nu-i putin, nu-i putin deloc. Dar daca se simte atunci se merita. Asteptam poze filme pareri si impresii. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 865
|
Goane,sincer sa fiu,zgarcit sa-mi spui,dar la pretul asta nu merita. Mai bine cauta pe la dezmembrari,sigur gasesti la cel mult jumatate de pret.Plus ca blana de sub capota nu prea face mare insonorizare - cel putin catre habitaclu.Deci,eu m-as orienta catre dezmembrari si m-as interesa dupa blana de la peretele antifoc.Parerea mea.
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Sincer si eu m-am gandit la dezmembrari
Numai nu cred ca sunt disponibile. Doamne Feri nu vreau rau la nimeni dar sper ca sa nu fie Sandero Diesel lovite ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
auziti, dar "blana" asta nu cumva poate face si rau? de ce nu e disponibila pe benzina la nici o echipare? nu cumva creste temperatura motorului mai mult decat e cazul?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 865
|
@Goan: indiferent ca iti doresti sau nu,accidente se intampla,din pacate.Si nu este nevoie sa fie de Sandero diesel, blana de la Logan se potriveste la fel de bine.
Eu cred ca blana care vine sub capota poate sa-ti faca probleme vara - intrerupand,sau ingreunand fluxul de aer - dar nu cred ca este si cazul blanii de la peretele antifoc.Perete care oricum este acolo,este vertical si oricum redirectioneaza fluxul de aer din fata.Mai bine zis,disperseaza. Tot parerea mea.In orice caz,daca ajung sa-mi montez candva,ma voi lipsi de blana care vine sub capota.
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Sa vedem cu ce feed-back o sa vina Teo77 dupa montarea blanilor.
Oricum acuma ca vine iarna nu-i foarte evident. La vara cand sunt 35 de grade, dar oricum nu cred ca influenteaza foarte mult nici blana de sub capota. Ii drept ca nu "respira" asa usor motorul dar el oricum se raceste prin radiator nu pe deasupra. |
|
|
|