-Intretinere Vopsea Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-29-08
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 45
|
Salutare tuturor celor de pe acest forum, S-a preocupat cineva pana acum de intretinerea vopselei de sandero? Daca da as fi bucuros sa primesc si eu cateva sfaturi: Interval de spalare, materiale de intretinere (ceara), etc.
Multam de ajutor. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
|
Eu am dus-o astazi la spalat , mi-au dat cu shampon pe ea..au spalat-o, apoi i-au dat cu nu stiu ce solutie ...si a iesit oK....nici noua parca nu era asa!!!
E de recomndat sa nu o ti sub anumiti copaci din care cad fel de fel...pe ea...poate ataca atat vopseaua cat si tabla..!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
|
Poate vine cineva si cu ceva informatii documentate, pentru ca de tepe prin spalatorii si magazine suntem satui, fiecare comerciant isi lauda marfa.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
|
A folosit cineva asa ceva?
http://www.sonax.store.ro/sonax.php?id=4
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-05-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 168
|
A folosit careva ceva ceara pentru exterior...pentru protejarea vopselei pentru ca vine iarna si vreau sa ma pregatesc
.Si ce solutii mai folositi pt intretinerea masinii, exterior/interior?As vrea daca se poate sa dati cat mai multe detalii.Last edited by Stefan : 8th October 2008 at 08:05 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-07-08
Motorizare : 16 MPI
Posturi: 83
|
Un sfat pentru oricine tine la culoarea si luciul masinii.. Folositi ceara solida macar o data pe luna nu este foarte scumpa (exceptie spalatoriile), intretine foarte bine vopseaua si protejeaza lacul de tot ce inseamana impuritati cazute din copaci, ceara scursa de la copaci, praful din oras ce produce acele zgarieturi foarte fine. Eu mi-am luat ceara de la MAFRA si ma costat 55 de lei cu tot cu laveta de bumbac. Spor la frecat si daca aveti intrebari va astept cu cea mai mare placere.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 52
|
salut ,
Alintga,eu la spalatorie de fiecara data dau cu ceara lichida---te costa 2 lei in plus---si daca o degresezi o data la cateva luni,vei avea o tabla k noua. Ceara solida e foarte buna dar o singura data am folosit (la spalatorie) si atentie----m-a costat 80 ron!!!!Se vede f bine,asa e dar trebuie data personal k nu merita sa le platesti astora atat |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Avansat
|
Astazi mi-am spalat masina si...surpriza...zgarieturile au iesit la iveala.nu mi-a venit sa cred cate sunt
.voi aveti zgarieturi?Unele nici nu imi dau seama cum au putut fi produse. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Cu ce ai spalat masina?
Si eu am descoperit 2 zgarieturi dupa ce am spalat-o si am tot avut remuscari ca eu am zgariat-o la spalare. Desi nu prea vad cum. Sunt genul de zgarieturi care pot fi inlaturate la polish, dar oricum ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Si eu am gasit zgarieturi pe aripi, initial m-am gandit ca atunci cand ma aplec spre parbriz zgarii cu anumite parti din imbracaminte aripile numai ca nu prea se potriveau, sunt in toate directiile si foarte fine plus ca sunt destul de atent in astfel de situatii. Pana la urma am descoperit, sunt de la pisici, asa ca, acum cand las masina in garaj acopar fata masinii cu o carpa.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
pai ce sa mai zic,ca,de asa-i vecinu din curtea blocului(mai trage cate o cheie pe aripa,altul cand se da din masina uita ca mai sunt parcate si altele in stg. si dr.)ce sa facem mergem inainte pana v-om avea bani de garaj.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Si eu am gasit zgarieturi aparent inexplicabile pe capota..... fine..... poate de la spalare (am spalat-o eu in curte, dar mai ceva ca pe un ou am tratat-o, abia am atins-o). An incercat sa le scot cu o crema GS si ceva dar nu am insistat si inca se mai vad... e chiar atat de ... simandicoasa vopseaua asta ? A! si.. e pe baza de apa in loc de ulei ?
![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Avansat