-Intrebare despre o imbinare Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Salut, am o intrebare despre imbinarea intre calandrul negru dintre faruri (care este fixat pe o prelungire metalica a barei parasoc) si ornamentul cromat (sau nu - in fct de versiune) de deasupra calandrului. Mai exact - ornamentul superior este lipit de calandru? Cumva mai este prins si de altceva in spate, sau iese odata cu calandrul?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-26-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 60
|
Astazi am observat cu stupoare ca stergatorul stanga mi-a zgariat capota.Cand am ridicat stergatorul am vazut ca imi zgariasem capota cu partea de jos al bratului care sustine stergatorul.Ce sa fac?Sa mai strang surubul de la baza bratului?
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
habar nu am. cred ca e lipit. daca te uiti la loganurile vechi observi ca cele fara ornament au locul gol, adica poti sa pui tu acolo ornamentul
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-02-10
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 20
|
ornamentul de care vorbesti tu este prins in clipsuri de calandru care poti sa l dai jos cu o surubelnita dreapta ai grija sa nu lasi urme ...
![]() |
|
|
|