-Intrebare Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-21-11
Motorizare : 1.4MPI Benzina
Varsta: 23
Posturi: 9
|
am o dacia sandero 1.4mpi standard fara nimic pe ea si as vrea sa ii montez macar airbag-ul de la pasager ca ma enerveaza gaura aia acolo in bord . Intrebarea mea este daca cumpar un airbag de la dezmembrari de pe alt sandero o sa se potriveasca acolo in gaura aia sau trebuie schimbat tot bordul ca sa pot monta airbag-ul?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
De potrivit se potriveste,dar cu montarea lui nu ai terminat inca.Ca sa se si declanseze la impact,va trebui sa fie reprogramat si calculatorul,realizate legaturile cu senzori.Cel mai indicat ar fi sa apelezi la reprezentanta,sau macar un service autorizat,pentru a fi sigur de calitatea operei.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Uite aici o poza cu un bord cu airbag...sa it faci o idee...tu vrei doar sa acoperi acea gaura...nu sa faci functional airbag-ul...nu?
Sau cel mai simplu du-te maine la 11 la intalnirea Sanderistilor Galateni de al poarta stadionului Dunarea si faci masuratorile pe viu. ![]()
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-21-11
Motorizare : 1.4MPI Benzina
Varsta: 23
Posturi: 9
|
din pacate maine muncesc dar o sa incer sa ajung la celelalte intalniri .. mi se pare super tare ideea .. sa faceti poze de la intalnirea de maine sa vedem sandelele din gl
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-17-10
Motorizare : 1.2 16V empei
Posturi: 111
|
Airbag-ul nu se potriveste acolo in gaura deoarece la logan ph2/sandero gaura aceea a fost restilizata fiind mai mica decat airbag-ul.La logan ph1 era gaura cat airbag-ul si acolo se putea monta exact in gaura din bord. Poate exista posibilitatea de a taia din bord cat sa intre airbag-ul acolo, dar poate nu. Oricum se vede clar ca intr-un bord e sandero fara airbag, nu incape airbag-ul in gaura fara modificari.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-02-10
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 20
|
pai dupa parerea mea nu trebuie sa modifici nimic doar scoti prima data aeratorul si dai "gaura" aia jos ca are clipsuri si se pune aibag`ul asta e parerea mea nu`mi sariti in cap
![]() |
|
|
|