-Intalnire regionala LoganClub la Deva Calatorii si intalniri membri
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-25-08
Motorizare : 1.5 dCi / 85 CP
Varsta: 25
Posturi: 1
|
Va lansez o invitatie la o intalnire regionala Logan Club la Deva.
Daca sunt doritori printre posesorii de Sandero sa vina.. sunteti bineveniti printre noi Aici aveti un link cu intalnirea propriu zisa, pentru mai multe detalii. Sanatate
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-17-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 29
Posturi: 20
|
Aceasta este lista cu participantii de pana acum , va asteptam !!!!
![]() Lista participanti LOGAN CLUB meeting 21.12.2008 : DEVA (gazdele noastre) *01. alex_comisaru *02. martongrigore *03. mikebike72 ARAD 01. bubu_vasile 02. becudani 03. 10 Tacles- 90% ca vin si eu 04. Rouge de Feu 05. sorinj vin si eu 25,3% TIMIŞOARA 001. crististreulea 002. tm87kis 003. Christian86 004. mareom + Seba 005. ROAD EMPIRE + fiu lui 006. SIBIU #1. Bad_Wolf #2. sibianul(100%) #3. valeriu61 #4. Tokragua cu cristivsb si ovy22@ #5. Bolo cu ReBe MUREŞ 01. raduprov CARAŞ-SEVERIN 01. Iulian 02. 89.MIR CLUJ 01.KeanuRev 02.tudor_Cj 03.mishu_wrc 04. 05.
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
daca vreti sa vedeti cine a fost, cum ne-am petercut ziua, intrati pe loganclub pe topicul de intalnire deva. o sa va para rau ca nu ati ajuns...
![]()
|