-insonorizant Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-29-09
Motorizare : 1,6
Varsta: 27
Posturi: 23
|
vreau sa-mi montez un sistem audio pe ea mai strong si din cate am vazut sta cam prost cu tabla la BASS puternic.
stiti daca sunt obligat sa o fac la un service autorizat dacia sau pot sa ma duc la o firma de tuning fara nici o problema ... din punt de vedere al GARANTIEI (o pierd sau nu) vreau sa atenueaz zgomotul produs de masina si vibratiile produse de difuzoare ducand la o calitate superiora a sunetului ... toate 4 usi , plafonul, portbagasul si stalpi de pe spate
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
garantia o pierzi, asta stiu sigur!. legat de insonorizant nu pot sa iti spun decat ca e recomandat daca pui pe ea peste 1000 w.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-29-09
Motorizare : 1,6
Varsta: 27
Posturi: 23
|
o pierd daca ma duc la un tunig oarecare dar autorizat sau si daca ma duc la dacia?
nu vreau chiar 1000w . am mai avut un post despre ce vreau. difuzoare pe usi HIFONICS BRUTUS BX52i # difuzoare coaxiale pe 2 cai # diametru: 13cm # putere nominala: 75W # putere maxima: 150W # impedanta 4ohmi plus cate un tweeter pe fiecare usa MP3 Pioneer DEH-P7000UB # conectare directa iPod (necesita cablu CD-IU10) # putere: 4 x 50W # compatibil: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV, AAC, CD-text # tuner AM/FM cu RDS # memorare 24 posturi # panou frontal detasabil # display: OEL albastru # iluminare taste: albastru # volum rotativ # telecomanda inclusa # meniu in mai multe limbi # muting telefon # intrare auxiliara (pe spate) # IP Bus # 3 perechi iesiri RCA high-volt ( 4 V ) # suporta comenzi pe volan (necesita adaptor) # Direct Sub Drive # conector ISO # control total pentru magazie CD, magazie DVD, TV tuner, Bluetooth, USB # Balance # Fader # Loudness # filtru LPF # filtru HPF # egalizator parametric cu 3 benzi # ASL (Automatic Sound Leveliser) Subwoofer Alpine SBE - 1243BP * subwoofer auto 12" * tip incinta: Bandpass * diametru difuzor: 30 cm * putere RMS: 250W * putere Max: 800W * impedanta: 4 ohmi * fereastra acrilica cu iluminare albastra * dimensiuni: 473mm (W) x 380mm (H) x 314/414mm (D) Amplificator V Power MRP-M500 * amplificator 1 canal * clasa D, MOSFET * putere maxima totala 1100W * putere RMS: o 1 x 300W (4 ohmi) o 1 x 500W (2 ohmi) * raspuns in frecventa: 20Hz - 200Hz (+/-3dB) * raport semnal/zgomot: 100dBA (la putere maxima) * domeniu semnal intrare: 0.2 - 4V * modul control regim termic * filtru subsonic 15Hz * Bass EQ 0 - 12dB (la 50Hz) * crossover LPF 50 - 200Hz 24dB/oct * protectie suprasarcina * led albastru indicator power / status * conectori auriti * intrare High-level * iesire RCA non-fading * dimensiuni: 270 x 60 x 242mm * greutate: 3.7Kg. am o parte mai astept sa vad cum stau zilele astea cu bani sa le iau si restul.
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
poti sa montezi si cabina de dus...daca o montezi la dacia nu pierzi garantia.
daca montezi un bec la plafoniera si nu il montezi la dacia atunci pierzi garantia.
|