-Inlocuire Tablou De Bord Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
La revizia anuala facuta de mine pe 25 sept 2009 mi s-a spus ca dacia inlocuieste pe lotul meu tabloul de bord. Masina e fabricata in august 2008.
De ce inlocuiesc tabloul? Nu mi-au zis,aia de la vocea cl. Ma vrajeau cu grija continua fata de client....bla, bla... ![]() baietii din service au zis ca e o problema cu senzorul ABS, dar nici lor nu le-au confirmat oficial. Cert e ca acum e altfel bordul. Am afisaj alb pe fond negru si un semn cu jumatatea rezervorului. Ce-i drep mie imi place acum, se vede mai bine . Curios e ca nu au facut public nimic. Cica s-au trimis scrisori catre noi astia cu defect. ![]() Voi ati auzit ceva? Cat de mare e lotul asta la care se schimba? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 743
|
pai weekendu asta am aflat ca varul.. "sefei" a primit scrisorica acasa.... si sa prezinte in service...masina a fost luata de la mavexim..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-15-09
Posturi: 33
|
AG25FLI: Despre ce fel de semn cu jumătatea rezervorului... Nu prea īnţeleg. Eu aproximativ de 5 luni am primit maşina şi nu am acest semn. Aştept răspuns, şi precis şi colegii sunt curioşi pt acest indicator. Mersi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Posturi: 178
|
no problem
![]() masina e in fata casei ![]() la mine nu era cand am luat-o si culorile erau inversate. la tine vrei sa spui ca asa a venit din fabrica? semn si afisaj? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
se poate sa fi venit din fabrica asa ca doar colegul bunicuta are la sandel afisajul schimbat si acel semn la indicatorul de benzina
|
|
|
|