-Imbinarile la parbriz Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Am o intrebare pe care o incadrez ca "diversa", de "cultura generala". Am observat ca in partea superioara a parbrizului de Sandero sticla este lipita pe caroserie, intre cele doua ramanand o fanta. La logan acea zona beneficiaza de prezenta unei benzi de cauciuc tip "cheder", si nu se mai vede fanta. Intrebarea este: sunt proceduri diferite de prindere a parbrizului (avantaje/dezavantaje?) sau pur si simplu banda de cauciuc este un accesoriu nemontat pe Sandero? Asta in afara de faptul ca fara arata mai bine (modern).
PS - La alte masini este variabila situatia, si nu se poate generaliza: dau exemplul de top: Mercedes S-klasse are acea banda, la BMW seria7 nu exista, fiind vizibila fanta. care-i treaba, sa stiu si eu? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 190
|
Mi se pare ca e mai modern fara acel cheder. Nu stiu la ce foloseste. Varul meu are Logan si a scos banda aceea de cauciuc fiindca nu-i placea.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
parbrizul e lipit la ambele masini, probabil au facut economie renuntand la cheder. sau n-au fost in stare sa-l monteze pe o tabla curbata
![]()
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
ia faceti niste poze ca eu nu inteleg.(desi eu am sandero si tata logan)
si la amandoi stiu ca daca torn apa pe plafonul masinii nu ajunge pe parbriz...se duce intr-o \"crapatura acolo\"
|