-Huse scaune sandero Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-29-08
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 45
|
Stie cineva unde se gasesc (daca au inceput sa se produca) huse pentru Sandero Laureate cu airbag uri laterale, sau daca se potrivesc de la alte modele?
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 33
Posturi: 25
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 73
|
am luat acum 2 zile un set de huse "pentru sandero" facute de un srl noname la 110 roni
ca model/nuanta, este cam identica cu cea originala a tapiteriei acum sunt 2 probleme la ele: 1) nu sun instructiuni de instalare si 2) nu are decupari pt airbagurile laterale (dar aici nu sunt probleme nerezolvabile ) |
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 45
|
Husele pentru sacunele cu airbaguri trebuie testate de producator, astfel incat sa permita deschiderea acestora, producatorul trebuie sa precizeze pentru ce masina au fost facute respectivele huse si de catre cine au fost testate (evident cu documente justificative). Personal imi e greu sa cred ca toate atelierele de tapiterie care realizeaza huse auto colaboreaza cu producatorul masinii in vederea executarii de teste de siguranta.
Cred ca voi opta pentru varianta "protectie doar pe fata scaunului" aia cu elastic pe spate. Foloseste Edit
Last edited by Stefan : 12th September 2008 at 13:34 |
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
![]() Parca n-as da totusi 370 de Roni pe niste huse la ei...au pret de optional-suta de euro.
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
eu am pus huse de 60 ron si tot laureat fara airbag lateral am si totul este foarte bine... poti lua linistit huse de unde vrei, poti cere chiar de logan pentru ca sunt la fel
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 4
|
oameni buni eu am gasit huse sandero originale pentru varianta full option, asa a zis nenea de acolo, cu bancheta rabatabila la 180 RON, ORIGINALE, scria sandero pe ele.in galati, nu stiu ce sa zic, sunt scumpe ma gandesc daca le iau sau nu
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-10-08
Motorizare : 1.4/85Cp
Varsta: 42
Posturi: 86
|
Eu nu inteleg la ce va trebuie huse? Sunteti obisnuiti ca la vechea berlina? Acu' exista foarte multe solutii de spalat tapiteria.
|
|
#15 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
domnilor, cum se mai dezbate pe un thread problema huselor, va rog sa continuati discutia acolo. multumesc de intelegere