-grila bara fata fara emblema Sandero Tuning si alte modificari
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero Tuning si alte modificari kit tuning dacia sandero,evacuare dacia sandero,spoilere dacia sandero,jante dacia sandero, chiptuning dacia sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: V-ati monta pe sandero grila fara emblema? | |||
| DA |
|
8 | 100.00% |
| NU |
|
0 | 0% |
| Alegatori: 8. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-10-11
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 10
|
Stie cineva unde se pot gasi grile fata fara emblema??? sau daca face cineva... ma intereseaza din plastic.. nu cea metalica, care o poti cumpara de la orice colt si sa o pui sus?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
|
Nu are nimeni nici o idee??? m-ar interesa foarte tare o grila fara emblema... si sunt sigur ca mai sunt si altii care si-ar pune..
Last edited by napper : 26th October 2011 at 09:25 Motiv: .. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
@napper: te rog mult sa pui poze cu masinuta,cu pleoapele noi - sunt curios cum arata si neaparat si niste info pe grila asta fara emblema.Eu m-am interesat la un moment dat la un coleg de pe loganclub,dar e problematica procedura...se taie suportul emblemei si barele se reunesc cu fibra.Poze,please
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
o sa fac poza la grila.. ca am dat-o jos de pe masina.. si am pus-o pe cea originala.. e facuta din plastic si e exact ca si cea originala.. la linii ma refer... asa am vrut eu sa imi toarne... e o firma din mures... revin cu detalii mai multe luni seara cand vad si cat ma costa ca nu era chiar gata cand am fost si nu am vb de pret concret.... luni seara va dau toate detaliile problemei.... ca sincer de cateva luni caut si nu am gasit nicaieri.... @sanderizer si eu m-am gandit la treaba cu taiatul semnului, dar atunci trebuia sa o vopsesc si nu am vrut sa am treaba cu vopseaua sarita.... si de unde stii de pleoape???
)) de la tine le-am cumparat? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
pleopele sunt la vopsit la un prieten si nu le montez decat in primavara... ca sa nu adun toate pietrele de pe drum iarna asta.... mai am si ornamentele de stepway pe fata si pe spate.. la fel si alea le pun in primavara si grila si gentile... de indata ce iau grila fac poze sa va arat cum a iesit... si cat a costat..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
De la distanta poate parea ok,dar de aproape deja se vede parca ar fi furata emblema aia.Deci mie nu mi se pare deosebit.Iar jos la grila deflectorului trebuia sa lasi cate 5 cm decolantati pe fiecare parte si arata mai agresiv - parerea mea.
Last edited by sanderizer : 2nd November 2011 at 08:14 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
scuze pt promisiuni.. dar cum baiatu nu are colajul pentru grila ma costa 4.5 mil sa imi faca prima grila... apoi 1.5 mil - 2 mil depinde de model ca am vb de doua modele... mai astept pana in februarie.. si daca nu se gaseste careva.. incep eo.... mi-a facut din polistiren negru si arata beton.... dar mi se pare cam scump... mai astept.. sry pt promisiuni.... daca aflati careva ca se face pe undeva sa anuntati sa vedem cat costa acolo...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Incearca la tipul asta,daca cont pe loganclub.Pare serios si lucrarile lui vorbesc pentru el.
http://www.loganclub.ro/forum/ghetto...ght=fara+sigla |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Scumpe ca draq,arunca o privire aici:
http://www.bestautovest.ro/piese-si-...html?limit=all |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-28-09
Motorizare : 16mpi
Posturi: 67
|
Daca nu ai fibra e simplu. Uita-te la fratiorii nostri de la logan. Cineva a reusit ca sa prinda in spatiul gol plinta ptr parchet apoi finisarea a facut-o cu chit ptr plastic. Eu unu zic ca a iesit ff bn
|
|
|
|