-Gpl 1.6 MPI 90 CP
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Nu cred ca se poat monta in garantie, asta ar presupune sa cumperi si sa montezi la dealerii dacia. Ia legatura cu tataie12 stiu ca vroia sa monteze gpl.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
daca montati o instalatie agreata de dacia la un service dacia, cred ca se poate. dar iesi mult mai scump decat in alt service neagreat; dezavantajul la ultima varianta e ca risti sa pierzi garantia, ca astia n-o vad decat pe-a lor: orice modificare adusa masinii cu materiale ne-originale montate in service-uri neautorizate de reteaua dacia duce la pierderea garantiei. exceptie o montare de instalatie audio sau filtru de polen, maruntisuri de-astea. chestiile majore insa nu le tolereaza.
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-26-09
Motorizare : -
Varsta: 24
Posturi: 60
|
Pai stiu ca is destul de batuti in cap. Ideea era daca se poate monta pe la vreo firna de asta specializata pe care Dacia sa o inghita. Daca se monteaza asa, ar iesi undeva pe la 2500Ron, ceea ce ar merita, dar sa dau 1000Euro sau mai mult sa mi-o monteze ei, mai bine iau diesel..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
e de ras! ma uitam pe net, vedeam un sandero gpl si nu imi venea sa cred. astia o sa puna butelia gpl in locul rotii de rezerva? au innebunit!?
in primul rand ca nu mai ai rezerva, sau daca ai o sa ramai fara portbagaj. in al doilea rand daca te loveste unul din spate...faci buummm! situatie posibila si in cazul in care dai cu spatele si te "infigi" intr-un pom.
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-26-09
Motorizare : -
Varsta: 24
Posturi: 60
|
Nu stiu cum sa zic, dar incercati sa va interesati un pic despre instalatiile astea de GPL si apoi spuneti de BUM!....au bagat italienii niste sisteme in ele de te doare mintea...regleaza presuni, tot felul de chestii...nu ai nici o problema cu ele, nu bubuie veci, plus ca din cate am inteles, is duble. Locul in care e pozitionat rezervorul e unul folosit de multa vreme, mai ales la pick-up-uri, si nu au avut nici o problema. Cat tine de roata de rezerva, era cineva pe-aici care tot facea masuratori si tot felul, si sustinea ca s-ar putea pune pe verticala, ca la vechea dacie, probabil asta e si solutia oficialilor...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
|
mai spanu, ce-ti place sa te panichezi. ia vezi, statisticile ce zic, raportat la numarul de masini, care iau foc mai des, alea benzinare sau alea cu gpl la impact? iar postam sa agitam spiritele...
![]()
dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!" Last edited by Seba : 2nd June 2009 at 17:32 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu ma mai pronunt ca sa nu "panichez lumea". "multumesc" pentru cenzura seba. astept sa faca bum unu cu gpl(nu conteaza de masina) si apoi o sa va reamintesc.
eu m-am legat de pozitionarea buteliei. nu de siguranta ei. de raportul masinilor pe benzina care fac "scantei" nu se poate vorbi pentru ca sunt foarte putine in trafic. si cei care au gaz nu o sa mearga la viteze mari.
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
|
statistic vorbind, din nr de masini implicate in accidente, cele cu gpl nu au facut explozie cum se asteapta mai toti. chiar si eu eram de parerea ta, ca sunt bombe pe roti, dar cifrele m-au convins de contrariul parerii mele. si apoi dupa ce m-am documentat un pic, inclin sa cred ca intr-adevar e ok masina pe gpl, din punct de vedere al sigurantei.
apropo, nu te cenzureaza nimeni, nu ti-au fost sterse posturi, sau editate. pur si simplu ti s-a contraargumentat postul. e vreo problema?
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu e nicio problema ca cineva cu experienta mai multa ca mine ma invatza unde gresesc. chiar ma bucura lucrul acesta. dar hai sa fim obiectivi. daca luam 2 masini cu aceleasi dotari si aceeasi marca una pe gpl si una pe gaz si le izbim din spate cu aceeasi viteza in aceleasi conditii ce crezi ca se va intampla.
|
|
|
#11 |
|
Super Moderator
|
presupunand ca impactul e destul de puternic, aia pe benzina va lua foc. aia pe gaz, probabil ca va exploda. ma rog, aproape sigur o va lua dracu' si pe aia...multumit !?
eu ziceam de statistici, unde majoritatea accidentelor se intampla din fata. una piccola busitura la semafor sigur nu-ti va arunca cosmelia in aer. iar daca e sa fii prins intre camioane, nici mama gepeleului si-a airbagului nu te mai salveaza. macar pe lumea cealata ramai cu consolarea ca i-ai f*** si pe aia de te-or tamponat =))
|