-Gpl 1.6 MPI 90 CP Gpl - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Motorizari benzina > 1.6 MPI 90 CP
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Gpl

1.6 MPI 90 CP

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 1st June 2009, 20:39   #1
vasiabikeru
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 03-26-09
Motorizare : -
Varsta: 24
Posturi: 60
vasiabikeru is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Gpl

Se poate monta in garantie? Stie cineva?
vasiabikeru e offline   Reply With Quote
Vechi 1st June 2009, 21:03   #2
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
marian66v is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Nu cred ca se poat monta in garantie, asta ar presupune sa cumperi si sa montezi la dealerii dacia. Ia legatura cu tataie12 stiu ca vroia sa monteze gpl.
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd June 2009, 10:40   #3
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

daca montati o instalatie agreata de dacia la un service dacia, cred ca se poate. dar iesi mult mai scump decat in alt service neagreat; dezavantajul la ultima varianta e ca risti sa pierzi garantia, ca astia n-o vad decat pe-a lor: orice modificare adusa masinii cu materiale ne-originale montate in service-uri neautorizate de reteaua dacia duce la pierderea garantiei. exceptie o montare de instalatie audio sau filtru de polen, maruntisuri de-astea. chestiile majore insa nu le tolereaza.
Vechi 2nd June 2009, 14:09   #4
vasiabikeru
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Pai stiu ca is destul de batuti in cap. Ideea era daca se poate monta pe la vreo firna de asta specializata pe care Dacia sa o inghita. Daca se monteaza asa, ar iesi undeva pe la 2500Ron, ceea ce ar merita, dar sa dau 1000Euro sau mai mult sa mi-o monteze ei, mai bine iau diesel..
Vechi 2nd June 2009, 14:59   #5
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
Spanu is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

e de ras! ma uitam pe net, vedeam un sandero gpl si nu imi venea sa cred. astia o sa puna butelia gpl in locul rotii de rezerva? au innebunit!?

in primul rand ca nu mai ai rezerva, sau daca ai o sa ramai fara portbagaj.
in al doilea rand daca te loveste unul din spate...faci buummm! situatie posibila si in cazul in care dai cu spatele si te "infigi" intr-un pom.
Imagini atasate (micsorate)
Click image for larger version

Name:	Sandero GPL.jpg
Views:	36
Size:	72.9 KB
ID:	1501  
Vechi 2nd June 2009, 15:37   #6
vasiabikeru
"Sandel" Incepator

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Nu stiu cum sa zic, dar incercati sa va interesati un pic despre instalatiile astea de GPL si apoi spuneti de BUM!....au bagat italienii niste sisteme in ele de te doare mintea...regleaza presuni, tot felul de chestii...nu ai nici o problema cu ele, nu bubuie veci, plus ca din cate am inteles, is duble. Locul in care e pozitionat rezervorul e unul folosit de multa vreme, mai ales la pick-up-uri, si nu au avut nici o problema. Cat tine de roata de rezerva, era cineva pe-aici care tot facea masuratori si tot felul, si sustinea ca s-ar putea pune pe verticala, ca la vechea dacie, probabil asta e si solutia oficialilor...
Vechi 2nd June 2009, 17:25   #7
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

mai spanu, ce-ti place sa te panichezi. ia vezi, statisticile ce zic, raportat la numarul de masini, care iau foc mai des, alea benzinare sau alea cu gpl la impact? iar postam sa agitam spiritele...

Last edited by Seba : 2nd June 2009 at 17:32
Seba e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd June 2009, 17:58   #8
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

nu ma mai pronunt ca sa nu "panichez lumea". "multumesc" pentru cenzura seba. astept sa faca bum unu cu gpl(nu conteaza de masina) si apoi o sa va reamintesc.

eu m-am legat de pozitionarea buteliei. nu de siguranta ei.
de raportul masinilor pe benzina care fac "scantei" nu se poate vorbi pentru ca sunt foarte putine in trafic. si cei care au gaz nu o sa mearga la viteze mari.
Vechi 2nd June 2009, 18:06   #9
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

:
[Super Moderator]
Implicit

statistic vorbind, din nr de masini implicate in accidente, cele cu gpl nu au facut explozie cum se asteapta mai toti. chiar si eu eram de parerea ta, ca sunt bombe pe roti, dar cifrele m-au convins de contrariul parerii mele. si apoi dupa ce m-am documentat un pic, inclin sa cred ca intr-adevar e ok masina pe gpl, din punct de vedere al sigurantei.
apropo, nu te cenzureaza nimeni, nu ti-au fost sterse posturi, sau editate. pur si simplu ti s-a contraargumentat postul. e vreo problema?
Vechi 2nd June 2009, 18:11   #10
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

nu e nicio problema ca cineva cu experienta mai multa ca mine ma invatza unde gresesc. chiar ma bucura lucrul acesta. dar hai sa fim obiectivi. daca luam 2 masini cu aceleasi dotari si aceeasi marca una pe gpl si una pe gaz si le izbim din spate cu aceeasi viteza in aceleasi conditii ce crezi ca se va intampla.
Vechi 2nd June 2009, 18:42   #11
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

:
[Super Moderator]
Implicit

presupunand ca impactul e destul de puternic, aia pe benzina va lua foc. aia pe gaz, probabil ca va exploda. ma rog, aproape sigur o va lua dracu' si pe aia...multumit !? eu ziceam de statistici, unde majoritatea accidentelor se intampla din fata. una piccola busitura la semafor sigur nu-ti va arunca cosmelia in aer. iar daca e sa fii prins intre camioane, nici mama gepeleului si-a airbagului nu te mai salveaza. macar pe lumea cealata ramai cu consolarea ca i-ai f*** si pe aia de te-or tamponat =))

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 04:52.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google