-Go!, Play! şi Smile! Dacia Sandero : Nivele de echipare
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Dacia modifică radical versiunile pentru Romānia: Logan Prestige a fost eliminat, iar Sandero s-a scumpit
Ce mi-a sarit prima data in ochi este: Smile! 1.6 16V 105 CP |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 190
|
in sfarsit o veste buna !!!!!M-ar tenta sa schimb motorul meu de 1.4 cu unul de 1.6 16v...dar si pretul de vreo 10000 euro...
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Atentie ! Nu mai exista oglinzi electrice sau mi se pare mie? Am configurat un Smile 1.6 16v cu toate pachetele si oglinzile sunt reglabile manual din interior...
Si pentru deliciul bunicutei centuri fata pretensionate si pirotehnice ![]() Last edited by geoalexus : 17th May 2011 at 20:51 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 985
|
Pentru mine dacia e istorie...degeaba vin cu 1.6 16V si alte balarii...pe langa ca in Romania Sandero e un esec comercial...l-au mai si scumpit...nu ca nu as putea dormi noaptea din cauza asta...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
nu ii intereseaza pe ei piata din Romania stai linistit...cand 70-80% din productie se duce la export...piata din Romania e....ca sa aiba si ei bani de buzunar...
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Pe primele 4 luni ale lui 2011, piata auto de la noi s-a contractat cu 17% iar dacia pierde tot mai mult teren in fata Chevrolet si Hyundai.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
au scos motorul de 1.4 75 cp...aiurea...era varianta de mijloc intre 1.2 si 1.6
1.2 e bun in oras 1.6 e bun extraurban. 1.4 le completa...
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Pai stai ca este 1.6 si 8V si 16V
![]() Is curios cine mai ia 1.6 8V cand este 16V, dar o sa fie... Acuma mai degraba 1.6 8V e varianta de mijloc. Cine se uita la diferenta de achizitie de 550 EUR si la pretul reviziilor la 16V nu are sa aleaga 16V. Inca pe pagina Sandero nu apare la motorizari 1.6 la rubrica consum, dar m-am uitat la Logan si acolo arata consum mai mare la 16V fata de 8V, deci multi au sa zica "La ce-mi trebuie mie 102 HP, mai bine mai putini si consum mai mic" Last edited by Goan : 18th May 2011 at 17:03 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
nu stiu ce va arde asa consumul unui 16v, la euro4, 16v bea mai putin decat 8v la mers decent. dupa 130-140 16v incepe sa bea mai mult. ce e insa prost e ca au scos dotari, daca e adevarat ce spune geoalexus. cat despre 1.4, rip. ca nu era de nici un "mijloc", e ra al doi-lea 1.2. iar 1.6 85cp e o gluma de nivelul anilor '80-'90...
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-03-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 39
|
@geoalexus
NU au scos din dotari! Ba chiar varianta Smile are volan imbracat in piele. Probabil ca sa nu se mai decojeasca ![]() "Oglizile cu reglaj electric si degivrante" apar in configuratia finala. Iar centurile pretensionate si pirotehnice sunt prezente din 2008. Desi pretul in euro pare mai mare, din cauza cursului, 1,6 16v cu vopsea metalizata si airbaguri laterale are acelasi pret in lei (44000) pe care il avea in iarna cu motor 1.6 8v. Oricum, peste 10miiE este prea mult. Deja poti opta pentru alte marci, alte motoare... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-20-09
Motorizare : 1,4
Varsta: 33
Posturi: 266
|
(in sfarsit o veste buna !!!!!M-ar tenta sa schimb motorul meu de 1.4 cu unul de 1.6 16v...dar si pretul de vreo 10000 euro...) asa scump este doar motorul? 10 000euro? iti cumperi alta masina cu banii acestia... banuiam ca este mai ieftin un motor de schimbat
ce scumpa a ajuns Dacia Sandero Last edited by raduiancu : 27th May 2011 at 14:53 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Iancule, de unde ai dedus tu ca motorul(strict motorul) 1.6 16volti e 10K euro ? ca nu pricep...
ps. nu merita sa faci conversia de la 1.4 la 1.6 16 volti...pe langa motor iti mai tre si planetare, cutie viteze....etc....doar daca vinzi masina cu 1.4 si cumperi alta cu 1.6 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Posturi: 178
|
@ all : go, play si smile.....poate dacia incearca sa ne spuna ceva: ajungi ca amaratul in showroom si prima treaba cand intrebi de o dacie sa ti se spuna "go, play and smile"!
smile ca nu a dat draq sa iti cumperi ceva de la Dacia!
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-13-11
Motorizare : 1.6l
Posturi: 73
|
Nu inteleg de ce genarlizeaza?!...Daca cineva are probleme cu o dacie atunci Dacia face masini proaste. Eu am un an de cand am o Dacie si sunt foarte multumit de ea. Parerea mea este ca Dacia face masini foarte bune si atunci... Go Play... cu masina si Smile!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Posturi: 178
|
o ai doar de 1 an, eu de 3 ani. sper ca si dupa 3 ani sa fii tot la joaca si tot un smile
. zicea cineva pe aici ca sandero 1 din 10 e varza. eu zic ca e mai rau. poate al tau e intre cele bune si esti norocos. sincer, nu doresc raul nimanui. doar vreau ca altii care intentioneaza sa cumpere dacia, sa isi poata face o parere corecta daca citesc pe aici.
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
O am de ~ 3 ani si tocmai am trecut Transfagarasanul cu ea (cu 3 km bara la bara la urcare) si nu am avut nici o problema. Vreau sa va spun ca la urcare cu mult inainte de urcarea bara-la-bara, era un Opel Astra second (la pret ~ Sandero nou) cu motorul fiert. Nu ca tin cu ursul, dar parca ce e nou, e nou...
|
|
|
|