-Fulie Alternator Sparta!! Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-17-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 8
|
salut! sunt nou pe forum si am si o mare problema.astazi am deschis capota sa ma uit la curea de accesori daca trebuie schimbata si ..supriza
fulia de la alternator era sparta si cureaua era tocita(banuiesc din cauza fuliei).acum nu pot sa imi explic dece sa intamplat lucrul asta.stie cineva care sa fie motivul si cum pot sa rezolv.???? multumesc anticipat |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
da multumesc pentru raspuns.[quote] dar acuma am descoperit ca si fulia de aerul conditionat fuleaza.si acuma intrebare vine daca pot sa schimb si fulia de la aer.???
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 12-09-07
Motorizare : 1.9dTi
Varsta: 33
Posturi: 110
|
Fulia de la compresorul de aer nu exista ca piesa de schimb... dute la service si vezi acolo ce rezolvi... cati km are masina ?
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 820
|
Teoretic ar trebui sa ti le schimbe pe garantie.Compartimentul motorului este suficient de bine acoperit ca sa nu iti sara pietre sa sparga pe acolo,se poate presupune ca nu ai dat tu cu ciocanul sa ai treaba...deci cred ca e defect de fabricatie.Chiar sunt curios sa vad ce se intampla in continuare.Km la bord?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
ee.. nu cred ca e vb de km am 36000,dar se pare ca masina a avut un mic accident in trecut si se pare ca a fost strambata fulia de la aer iar aceasta se pare ca a provocat si distrugerea fuliei de la alternator.si bineinteles ca tipul de la care am cumparat nu a facut reparatia in service autorizat .asa ca nu am nici macar garantie.singura solutie e sa gasesc o fulie buna ..dar din cate stiu nu se gaseste separat doar pe la dez dar nici acolo nu am gasit.ma poate ajuta cineva cu o idee/
pls |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 820
|
Sunt si firme online,care dezmembreaza si trimit prin tara la cerere.Incearca pe loganclub,acolo e mai multa miscare,sunt care vand masini pe bucati.
|
|
|
|