Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Head unit-uri si boxe pentru Sandelu' meu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Head unit-uri si boxe pentru Sandelu' meu

    Avand in vedere ca in curand o sa dau comanda la Sandero (m-am hotarat - yeeey), am inceput deja sa ma gandesc la imbunatatirile ulterioare. Primul domeniu de pe lista - partea audio. Pentru inceput o sa schimb radio-cd ul ala cu care vine pentru ca e foarte slab, cu un MP3-player. Pentru ca mai toata ziua stau cu castile pe urechi prin RATB m-am gandit la unul cu intrare usb, astfel incat sa-mi pot asculta in continuare muzica favorita (btw - System of a down rules). Dupa ceva sapaturi am ales:

    /radio CD/MP3 (model 2008) /player MP3 de pe Stick USB (mufa USB pe fata detasabila) /putere: 4 x 50W (MOSFET) /compatibil: CD, CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV, CD-text /tuner AM/FM cu RDS /memorare 18 pos


    Aveam niste dubii referitoare la cum o sa arate interiorul dupa transplant, avand in vedere ca acest pioneer are fata lucioasa in totalitate, iar Sandel are consola mata. Asa ca am facut un fotoshop mic. E perfect, mai ales ca are aceeasi iluminare cu tabloul de bord. Boxele le schimb mai tarziu, pentru ca presimt ca o sa am gaura mare in buget dupa achizitionare, inmatriculare, etc.

    Pe acest thread puteti sa puneti si voi "sistemele" voastre audio.
    Attached Files
    Last edited by Stefan; 8 June 2008, 16:23.

  • #2
    imi place la nebunie playeru` ......l-am vazut live e bestial si nici la pret nu e exagerat
    1.4 MPI 13

    Comment


    • #3
      interior renault sandero nokia edition.....nu arata rau cu sistemele alea
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Un tip de pe forumul francez Dacia si-a montat un radio auto Scott DRXi 900T (DVD/Divx cu ecran 7').
        Attached Files

        Comment


        • #5
          info compatibilitate cd player

          Hop si eu pe forumul vostru direct la partea audio. Masinuta o am de vreo 2 saptamani jumatate. As dori sa stiu daca modelul asta e compatibil cu Sandelul meu: http://www.sony.ro/product/ica-cd-tuners/cdx-gt414u. Tata are un Logan Laureate cu un radio-cas simplu. Presupun ca pot sa-i montez in loc (la un dealer) cd player-ul MP3 Blaupunkt cu care a venit Sandelul meu in dotare, nu?

          Comment


          • #6
            Bine ai venit.
            Hmm. Sony nu sunt prea grozavi in ceea ce priveste partea de in-car audio. Clarion, Alpine si Pioneer ar fi de preferat in ceea ce priveste head-unit-ul. De montat poti sa le montezi si tu, nu cred ca e nevoie sa o faci la un dealer autorizat. In sensul ca nu se pierde garantia pentru faza asta. Daca playerul are mufa ISO e foarte usor.

            Comment


            • #7
              am o intrebare pentru voi.. unde ati montat playerele si daca a fost la dacia.. cat va costat?
              Are cineva montat subwoofer si amplificator si ma repet la service Dacia sau in alta parte?Am si eu un sistem foarte tare dar nu vreau sa-l monteze cei de la Dacia pentru ca mi-e frica ca numai prostii o sa-mi faca.

              Comment


              • #8
                uitasem.. cam asa imi arata DVD playerul
                Attached Files

                Comment


                • #9
                  Poate ne spui si cat a costat toata treaba. Piesa + montaj.

                  Aaa si daca o sa ai ceva probleme cu garantia pentru ca ti-ai montat asta

                  Comment


                  • #10
                    DVD-playerul a fost 1300 Ron, manopera a fost 20 Ron... pentru alte detalii, poze gasiti pe "my ride". Inca nu am avut timp sa ma ocup de poze dar vin promit

                    Comment


                    • #11
                      stie cineva ce putere duc boxele masinii? adica daca pun un casetofon 4x50 o sa fie ok?
                      Mersi
                      Vinee!!!!

                      Comment


                      • #12
                        difuzoarele sunt de 15W....iar player-ul este de 4X35W sau ceva de genu

                        Comment


                        • #13
                          Multumesc Need
                          Vinee!!!!

                          Comment


                          • #14
                            de fapt 4X25W.
                            Cand deschizi capota, dai de un motor:
                            Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

                            Comment


                            • #15
                              Orice cd/mp3 player este compatibil cu sandelu daca are mufa ISO, deci dupa bugetul fiecaruia se poate imbunatatii calitatea audio in masina fata de playerul Blaupunkt cu care vine stoc. Boxele sunt si ele tot Blaupunkt de 13" si la fel se pot schimba cu unele tot de 13" sau cu modificari (inele MDF) se pot pune mai mari de 16" sau ovale. Mufele de conectare la boxele stoc sunt diferite dar se pot inlocui foarte simplu respectand numai polaritatiile +/- . Pentru montarea unui subwoofer este necesar un kit de instalare (cabluri, mufe si siguranta) , instalarea nu este foarte complicata si este necesar un cablu de curent tras direct de la baterie (pe care se pune si siguranta) un cablu de remote (sa porneasca wooferul odata cu HU-ul), cablu de semnal audio care este tras de la HU (de preferat pe partea opusa cu firele de alimentare, asa e la mine) si bineinteles o masa sau minusul care se poate lua din spate . Ca si parte de HU , in functie de bugetul fiecaruia , recomand si eu Alpine , Pioneer sau Clarion, ca si boxe este recomandat pe fata difuzoare tip componente (dif bass+medii in usa iar sus pe bord sau in usa tweeter-ul) iar in spate difuzoare sistem (tweeterul este pe boxa deasupra membranei), iar woofer 150 W minim pentru o auditie de calitate.
                              Bafta !!

                              LOGAN KISS FM 1.4 MPI

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google