Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Despre nesimţirea în trafic

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Despre nesimţirea în trafic

    Fotografia de mai jos este făcută de mine, astăzi, la Orizont - Drumul Taberei (în foto apare şi Sanderica Platinată ).
    La prima vedere, maşina poliţiei este oprită la intersecţie pentru a acorda prioritate. Ei bine lucrurile nu stau chiar aşa, maşina nu este oprită, ea este PARCATĂ acolo de nenea Garcea, care a plecat să-şi plătească impozitul. Priviţi cu atenţie imaginea şi veţi constata că în maşină nu este nimeni.
    Attached Files
    Mama proştilor este mereu gravidă!

  • #2
    Sa-ti povestesc eu ceva..azi am trecut pe rosu pentru ca masina din fatza mea era de la rutiera si se deplasa cu 5 km/h cat timp a fost verde si brusc a accelerat cand s-a facut rosu. A trecut el, am trecut si eu si ince vreo 2 masini si dupa vreo 100 de metri trage brusc drapta si ii opreste pe ceilalti doi din spatele meu, iar mie imi ridica degetul..Nu am inteles nimic din gestul lor.
    Referitor la poza ta...nimic nu ma mira cand vine vorba de astia..sunt foarte nesimtiti.

    Comment


    • #3
      Nenea Garcea asa face de fiecare data. Pe ei nu are cine sa-i amendeze.
      1.4
      sigpic

      Comment


      • #4
        Politia are acceasi mentalitate ca pe timpul lui Ceausescu, se recomanda scrasnind din dinti si iti cauta nod in papura. Si daca vorbim de nesimtire am cateva lucruri din multe altele in care nesimtirea este la cote maxime, cel mai enervant este cand cel din spate nu pastreaza o distanta care sa-i permita o oprire sigura in caz ca franez brusc. Mi s-a intamplat sa-mi iasa un caine in fata, sa franez si sa iau piciorul de pe frana pentru ca venea super soferul peste mine, sau la trecere de pietoni te trezesti cu cate unul care vine de nicaieri, franezi mai brusc si auzi scartait de roti in spate. Alta problema este cand circuli pe timp de noapte si esti orbit de cel care vine din fata. Esti nevoit de multe ori sa reduci viteza chiar sa franezi pentru ca nu mai vezi absolut nimic si chiar daca vezi soseaua si iti iese ceva inopinant in fata il iei in plin. Cand intri in depasire si cel pe care il depasesti mareste viteza, acestora le poti spune chiar criminali. Cei care intra in depasirea coloanelor, fie pe stanga fie pe dreapta, cum stam o mie de fraieri in coloana asa poate sta si desteptul respectiv.

        Comment


        • #5
          Originally posted by manic_user View Post
          Fotografia de mai jos este făcută de mine, astăzi, la Orizont - Drumul Taberei (în foto apare şi Sanderica Platinată ).
          La prima vedere, maşina poliţiei este oprită la intersecţie pentru a acorda prioritate. Ei bine lucrurile nu stau chiar aşa, maşina nu este oprită, ea este PARCATĂ acolo de nenea Garcea, care a plecat să-şi plătească impozitul. Priviţi cu atenţie imaginea şi veţi constata că în maşină nu este nimeni.
          Trebuia sa le ridici stergatoarele.
          Scuzati absenta indelungata. I'm back

          Comment


          • #6
            Ce am vazut eu astazi intrece orice limita.
            Am incercat sa fac o animatie sa intelegeti.



            Masina de politie nu era in misiune. inainte sa franeze violent avea in jur de 50 km/h.

            Totul sa petrecut in 2 secunde

            Comment


            • #7
              si eu sunt unu din aia care te enerveaza.

              Originally posted by marian66v View Post
              cel mai enervant este cand cel din spate nu pastreaza o distanta care sa-i permita o oprire sigura in caz ca franez brusc. Cand intri in depasire si cel pe care il depasesti mareste viteza, acestora le poti spune chiar criminali. Cei care intra in depasirea coloanelor, fie pe stanga fie pe dreapta, cum stam o mie de fraieri in coloana asa poate sta si desteptul respectiv.
              omul nu pastreaza distanta pentru ca se grabeste. daca il vezi pe unu ca vine din spate si sta in curul tau, semnalizeaza si u dreapta de 3 ori franezi un pic, si te bagi cat mai in dreapta si il lasi sa se duca.

              inainte sa il depasesti da-i un flash si el te va intelege.daca tot nu intelege si nu poti sa treci de el da-i faza lung, claxoneaza-l pana ii vine acru de bou nenorocit.

              poate ca nu are chef sa stea la coada formata din cauza unuia care merge cu 50 km/h si se enerveaza ca nici primul, nici al doilea nu vrea sa il depaseasca pe cel care merge cu 50. si atunci vine din spate si depastete 3-4-5.(dar daca toate masinile stau pe loc din cauza unui incident petrecut in fata si ala se baga sa depaseasca atunci il trimiti la origini de urgenta.)

              p.s. tot ce am scris se refera la circulatia din afara orasului, pentru ca sincer nu fac nimic din tot ce am scris daca circul in oras. in schimb circul mult pe valea oltului si toti participantii la trafic se respecta.
              -fara-

              Comment


              • #8
                eu de obicei pastrez o distanta cat a evita orice incident de a pupa pe careva din fata mea care franeaza bineinteles(unii bizoni)fara motiv,dar daca sunt grabit(se intampla mai rar pt. ca mai bine pornesc cu 10 min. mai repede de acasa) stau in fundul celui din fata .
                cativa maestri ai condusului au stat in spatele meu dar fara a pastra o distanta pt.a evita orice si mi-a pupat fundul de la vechea masina-nova,pt.ca un pieton fara sa se asigure a sarit pe trtecerea de pietoni.Asa sunt uni in trafic trebuie sa-i intelegem

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Spanu View Post
                  omul nu pastreaza distanta pentru ca se grabeste. daca il vezi pe unu ca vine din spate si sta in curul tau, semnalizeaza si u dreapta de 3 ori franezi un pic, si te bagi cat mai in dreapta si il lasi sa se duca.

                  inainte sa il depasesti da-i un flash si el te va intelege.daca tot nu intelege si nu poti sa treci de el da-i faza lung, claxoneaza-l pana ii vine acru de bou nenorocit.

                  poate ca nu are chef sa stea la coada formata din cauza unuia care merge cu 50 km/h si se enerveaza ca nici primul, nici al doilea nu vrea sa il depaseasca pe cel care merge cu 50. si atunci vine din spate si depastete 3-4-5.(dar daca toate masinile stau pe loc din cauza unui incident petrecut in fata si ala se baga sa depaseasca atunci il trimiti la origini de urgenta.)

                  p.s. tot ce am scris se refera la circulatia din afara orasului, pentru ca sincer nu fac nimic din tot ce am scris daca circul in oras. in schimb circul mult pe valea oltului si toti participantii la trafic se respecta.
                  Credeam ca m-am facut inteles, vorbesc de cei care stau km in spatele tau, de depasit m-am referit la faptul ca mergi in spatele lui cu 70 km/h, ajungi la 100 km/h si mergi paralel cu el, in cazul asta nu crezi ca a marit viteza pana la 100km/h. Cand m-am referit la o mie de ,,fraieri,, asta inseamna cozi de 2-3 km, bine ca acum nu prea mai este cazul, deja aglomeratia de altadata parca a fost un vis urat.

                  Comment


                  • #10
                    adevarul e ca si eu am fost de mai multe ori in bucuresti si mi-am facut de fiecare data cruce la ce e acolo. marti am fost iar si distanta din titan pana la intercontinental la 7 dimineatza o faceam in 45-55 minute, iar acum in 15.deci acum mi-a placut bucurestiul. nu am prins niciun semafor de 2 ori.
                    -fara-

                    Comment


                    • #11
                      anul trecut am trecut prin bucuresti, mai exact pe centura si masinile mergeau pe trotuar, sau pe sensul opus fara nici o problema...in plus masinile de politie procedau la fel..Bucurestiul ca si trafic e infernal....nesimitirea e maxima.

                      Comment


                      • #12
                        Aveti grija cu fotografiatul lui Garcea. Ieri, pe la stiri, au dat pe un flacau din Targoviste care a pozat doua masini de politie oprite, f. legal, in statia de autobuz. A fost luat pe sus, dus la Politie si i s-a deschis dosar penal pentru sfidarea organelor.

                        Comment


                        • #13
                          E bine ca se sfideaza organele la nimicuri ca incolo e vai de ei, daca se produce o talharie se intorc cu spatele si iti mai face si morala ca nu ai procedat corect, nu trebuia sa te iei cu hoti sau sa ii alergi ca devin foarte periculosi. Daca ar putea, toata politia ar fi numai la circulatie. Au fost chemati la un furt, in loc sa cerceteze furtul l-au oprit pe unul cu un camion ca, mergea pe mijlocul drumului si nu s-a dat mai pe dreapta cand l-au claxonat, i-au luat actele si numerele de inmatriculare. Avem niste organe foarte sensibile.

                          Comment


                          • #14
                            am si eu prieteni care au fost luati pe sus pentru ca i-au pozat in timp ce parcau aiurea sau aruncau pe strada gunoiul din masina. Atat de mari si tari se cred...si asta numai pentru ca eu nu sunt controlati sau amendati de nimeni. Faptul ca mai arata la TV cate unul corupt e infim pe langa multitudinea de prosti care exista..Apropo, a-ti vazut la TV ultima isprava?...au oprit 2 ambulante in misiune. Desi s-a explicat ca sunt persoane grav ranite nu le-a pasat, deloc...incredibil

                            Comment


                            • #15
                              Domnule se dau si ei mari si tari la circulatie pentru ca au de a face cu oameni cat de cat civilizati, cand este vorba de infractori tremura chilotii pe ei.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google