-Fisura Parbriz Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 48
|
A avut cineva problema cu parbrizul in sensul ca a aparut o fisura in partea de jos langa stergtoare?!
Din ce am citit pe alte forumuri s-ar putea datora temperaturii scazute sau altor cauze caci nu se vede urma de lovire si s-ar putea schimba pe garantie. Siti ceva? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Marius, s-a mai discutat despre fisurile parbrizului aici. Vezi poate gasesti ceva util pe acolo. De patit, am patit-o mai multi, dar trebuie vazuta cauza. Si...casco ai ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
Nu am casco.Dar daca s-a intamplat la mai multe persoane e clar ca exista o neconformitate a parbrizului si trebuie schimbat pe garantie.Cand un produs nu este conform se schimba asta e lege.
La mine ii cam de 10 cm fisura dar problema e ca in timp se mareste. Asta e a 4a problema.Cred ca pana la urma ajung sa merg ca Flinstone. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Din cate stiu eu,parbrizul nu este piesa consumabila...ori daca e,toata masina e,ca deh...Marius are dreptate intr-o privinta: daca fisura este rezultatul unei vicii ascunse datorate producatorului,parbrizul se va schimba pe garantie.Problema este cu dovedirea viciului ascuns.Daca ar avea casco,asiguratorul ar zice ca trebuie schimbat pe garantie,iar producatorul ar zice simplu,urma unei lovituri,a frigului,sau mai stiu ce...ar arunca vina pe orice altceva,numai sa nu ii coste.Au mai fost aici cazuri.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Exact,aici e problema.Se vede de la o posta,daca fisura e urma unei lovituri,sau a proastei imbinari care poate crea tensiune/presiune si duce la fisura.Dar nu recunosc vina lor...
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 12-09-07
Motorizare : 1.9dTi
Varsta: 34
Posturi: 110
|
Voi nici acuma nu stiti problema stergatoarelor ?... au venit ambalate gresit de la producator... adica cel de stanga cu cod de dreapta si invers... muncitorul ansambleaza masina conform codului...
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Am vazut ca fenomenul asta ii destul de des si la masini low cost gen renault.Nu cred ca se intampla la un mercedes asta!
Fisurile pot fi stopate(adica sa se pot opri sa se extinda) prin introducerea unei substante parca dar doar daca fisura nu este veche. O sa ma duc la dacia service sa vad ce zic osa sun si la VC si apoi OPC,ANPC etc. Anu asta ii ultimu de garantie si ori rezolva toate problemele ori ii rup cu reclamatii. ;)) App ce raspunsuri ati primit de la service(garantie) vis-a-avis de aceasta problema? P.s http://www.reno.ro/Schimbare-parbriz...71600-s30.html alte situatii de fisura a parbriz. Forumul Renault bineinteles. Last edited by marius10 : 20th January 2011 at 13:28 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
|
readuc in discutie problema parbrizului.
Daca prima data cei din service-ul dacia au zis ca parbrizul s-a fisurat din cauza unei fisuri dupa ce am trimis niste poze si explicatii la VC am convenit sa facem 50/50.parbriz original. Mi se intampla a doua oara. La fel ca prima data parbrizul s-a fisurat pe mijloc doar ca de data asta a inceput din partea de sus nu de jos.Deci clar e un defect de fabricatie (sau calitatea proasta)posibil sa apara sandero in timp. Ma gandesc sa-l repar de data asta sau sa pun unul pilkington. Astept sfaturi, pareri. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-13-11
Motorizare : 1.6l
Posturi: 73
|
Stiu pe cineva cu parbrizul fisurat de la aruncat cu apa calda pe el sa il dezghete iarna...pot fi multe cauze pt fisuri asa ca poate fi defect din fabricatie sau orice altceva
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
eu l-am schimbat acum 2 ani ca nu voiau sa imi dea ITP-ul. am pus unul ieftin vreo 300 lei. duminica m-am ales cu o alta piatra in parbriz...nu stiu daca ma trec astia la itp in septembrie..asa ca ma gandesc sa strang bani de pe acum sa pun unul original.
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Unul ieftin de vreo 300? La mine in oras pentru 310 iti pune Pilkington si da 2 ani garantie.Chiar saptamana trecuta am pus unul,ce-i drept la Logan.
|