-faruri fisurate Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-14-11
Motorizare : 1.4
Posturi: 2
|
Salut! am un sandero si dupa un an jumate am observat mici fisuri la farul din stanga fata fara sa fie lovit, peste 8 luni am observat aceasi problema si la celalat far in locuri identice (la jumatate). ar fi posibil sa fie din cauza temperaturii emanate de bec sau credeti ca ar putea fi o alta problema? Ce asi putea sa fac daca masina este inca in garantie?
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Becul ar fi cauza doar daca ai schimbat cele originale cu altele mai puternice,sau poate fara protectie UV. In rest,daca nu ai facut asa ceva si farul nu prezinta urme de lovitura,sau sa fie ciobit,du-te la reprezentanta si expune problema.Ar trebui sa ti le schimbe pe garantie.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Sunt curios ce au sa spuna. Numai ca la cum nu au schimbat parbrizul care se fisura din cauza montajului defectuos, tare ma indoiesc ca au sa schimbe farurile. Astept sa vad
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 158
|
farurile nu cred ca se crapa asa usor , stiu cat m-am chinuit sa crap eu unu cu cheia de la roti si n-am reusit decat sa il zgarii, asadar e mai degraba un defect de fabricatie .Daca sarea vreo piatra in el era ciobit ca lumea .
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
( curiozitate in nici un caz ) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-14-07
Motorizare : 1.5dCi
Varsta: 35
Posturi: 124
Rep Power: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
i-a dat dauna totala la o caprioara la putin peste 100km/h. de la bara sparta, radiatoare indoite, aripa stanga fata, plafon si usa in partea de sus zgariate, iti dai seama ce urat era zgariat si farul. nefiind spart nu se schimba, asa ca trebuia sa se adapteze la situatie
![]()
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-14-11
Motorizare : 1.4
Posturi: 2
|
pai sincer nici nu cred ca or sa imi schimbe ceva... din moment ce atunci cand am fost si le-am spus despre primul far au zis ca am lovit vreo pasare fara sa imi dau seama...dar o sa ma duc si acum sa vedem ce or sa mai spuna... macar sper sa nu se fizureze mai mult
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Tu trebuie sa fii tare pe pozitii,altfel nu merge cu mitocanii astia.Tu te prezinti cu o problema si ai o pretentie,masina fiind in garantie.Daca ei te refuza,sa le soliciti motivatia in scris.Dupa care mergi frumos la O.P.C. si faci plangere.Cand te intreaba de ce vrei refuzul in scris,le spui frumos ce vrei sa faci.Si poate se schimba atitudinea.2 faruri de schimbat nu costa chiar 2 lei!
|
|
|
|