-Faruri aburite Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-16-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 125
|
Mai precis ,farul din stanga este continuu aburit in zona de sus spre colt.Am incercat toate variantele ( cred) .Am scos protectia de cauciuc de la bec (sa mai respire ),dopul de plastic ,am mers numai cu luminile aprinse ..etc. rezultat : aburirea se reduce dar pana diminearta apare la loc .Acest lucru se intampla numai la farul stanga.Stie cineva cum pot rezolva problema?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
schimba-l.
*****instigare la frauda asigurari stearsa de moderator*****
-fara- Last edited by Stefan : 16th February 2009 at 14:48 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,084
|
Are un loc pe unde ia aer, daca il gasesti pui ceva care lipeste, picatura sau altceva. Este greu de gasit locul respectiv iar la garantie imi vine greu sa cred ca iti schimba farul pentru asa ceva, dar incearca.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
Daca gasesti locul pe unde intra aer, pune niste guma de mestecat sa nu mai ai probleme
. Glumesc. Poti sa mergi la service ca masina e in garantie si rezolva ei.
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
astupa eventual cu silicon daca nu se rezolva la service, nu pune picatura sau superglue, ca cianoacrilatul ataca oglinda farului. ecei vapori ce se degaja din lipici iti vor matui farul in jurul lipiturii si va arata ca ceaiul.
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
|
1- de ce ar fi instigare la frauda daca pe cei din sistem ii doare in pix de farul tau??
2-de ce sa apelez la casco in cazul in care am o componenta pe masina care nu este conform normelor? Nu de aceea exista garantia? 3-nici sa dau 1.6 milioane pt prostia altora nu pot ...Ar insem,na sa imi trag singur doua palme. Asta este ...pe langa scaunele care scartaie,evacuarea care baraie,motorul care nu merge rotund si zici ca este diesel,capacele boxelor de pe spate care vibreaza ,se mai adauga si farul aburit...Cred ca mai repede rezolv eu problema cu farurile decat baietii de la garantie... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Junior
|
Am rezolvat ..cred...am scos burduful de cauciuc de la ,,regal far " si dupa 100 km..cu farurile aprinse apa a disparut.De retinut ca inainte sa scot burduful nu se usca nevar cu mama lor de becuri aprise cu tot.Dimineata nu aveam pic de condens...Sa speram ca nu apare la prima ploaie..(deseara pun furtunul pe ea ).
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
vezi sa nu fie burduful ala fisurat si sa intre apa pe la el. sau nu stiu ...poate gasesti ceva sa astupi farul.
stii ce poti folosisa astupi porul? lapte cu zahar. arunca 1-2 litri de lapte indulcit pe far, sau stropeste-l la o presiune cat mai mare, si lasa-l sa se usuce. a doua zi curata cu o carpa. o sa rada lumea de mine dar asta o stiu din copilarie cand avea camera de la bicicleta por. ![]()
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Junior
|
Pai chestia este curioasa..cu burduful de la reglare far scos mi-a disparut tot condensul iar cu toata ploaia din ultimele zile nu a mai reaparut..(burduful a ramas scos)...
Garantia nu ma ajuta la nimic...doar propria hotarare... PS- pe voi nu va enerveaza zgomotul produs de banzina dupa ce faci plinul si mai mergi ceva ..parca am pe cineva in portbagaj care da cu piciorul pe acolo.. ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Adevarul e ca asa face ![]() Nu e chiar enervant, e interesant, ajuta sa nu te plictisesti la volan, iti aduce aminte ca ai benzina in rezervor ![]() Se inscrie cu BRIO la categoria "SANDERO SOUNDS". |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
eu nu l-am auzit.si acum imi dau seama si de ce. eu nu am bani sa bag benzina mai mult de 3-4 liniutze.
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Junior
|
![]() Zi mai bine ca te-ai invatat la 50 lei benzina..ca bagi repede si nici nu iti strici ziua..Si ai vazut si tu ce se intampla daca bagi mai multa ,,face baldabac"... 0 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||