-Expirare numere provizorii Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-14-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 16
|
Salutare. Am si eu un Sandel de 3 sapt. si merge brici cu un consum zic eu...mic- 6% Dar...saptamana viitoare imi expira numerele rosii. Cine imi spune si mie:
1. ce taxe mai am de platit acum...si pe unde am de impartit bani?..ca sa nu fac 100 de drumuri. 2. In cat timp vin numerele preferentiale? ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
platesti o firma sa iti faca dosarul(in cazul in care nu vrei sa ti-l faci tu)--50 lei (sunt in apropierea politiei)
certificatul de inmatriculare -- cred ca vreo 50-55 lei (drum la CEC) numere preferentiale(a doua zi le ridici) -- acum un an erau 80 lei (platesti la ei) impozitul masinii (eu l-am platit la primaria unde am domicilul)--in jur de 70 lei pe an da nu stiu sigur. drum la RAR sa iti puna folia securizata pe cartea masinii si nu in ultimul rand multe, multe drumuri si multi bani dati la benzinarii ca sa calatoresti multi km fara probleme, si sa te bucuri de masina.
-fara- Last edited by Spanu : 18th August 2009 at 12:17 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-14-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 16
|
Mersi Spanu de informatii. Certificatul o costat 53 lei. numerele preferentiale s-au scumpit cu 5 lei de anu trecut, deci 85 si mi le-au dat in 2 ore (n-au avut chiar ce am vrut dar...) si impozitul 20 lei pe ce-o ramas din an. Plus asigurarea 180lei pe jumate de an. Au fost ceva cheltuieli dar macar am scapat de umblat pe drumuri. De-acuma benzinariile o sa imi dea batai de cap...dar nu-i problema, sa fim sanatosi!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
La masinile noi...cel putin la Dacia drumul la RAR nu este necesar deoarece dealerul da si cartea de identitate securizata.
Mai nou talonul se trimite prin posta cu prioripost si vine cam in 4-6 zile. Bafta!
|