-exfoliere lac de pe jante... Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-10-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 35
|
de ceva vreme am observat ca lacu de pe jante se cam da jos,mai bine zis lacul ce protejeaza janta....si nu stiu daca exista lac transparent pentru metal sau daca nu da-ti-mi ceva sfaturi ce sa fac ca sa ii dau jantei inapoi luciul si sa nu mai arate asa exfoliata,precizez ca jantele sunt din aliaj,am sa postez si o poza mai veche cu masina ca sa va faceti o parere....
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Ce marca sunt jantele asta e prima intrebare...poate ca in functie de respectiva marca asa face la toate
Cat ai dat pe ele?Si o idee ca sa fiu on topic ...sablare si revopsire profi. Daca a sarit lacul nu prea ai ce sa ii faci.
Last edited by valeriuciprian : 17th July 2010 at 23:47 |
|
|
|