-Etape leasing Auto financiar
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Auto financiar Leasing, rate, discutii generale legate de partea financiara. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
|
Salutare de la un viitor posesor de "Sandel".
Daca mai e cineva care a luat in leasing, as vrea sa-mi confirme etapele. Am optat pt un Preference 1.6 de la Meridian Vest la care am depus actele pt un leasing pe 4 ani cu avans 5% si rata reziduala 10%. La asta voi beneficia de o oferta cu primele 3 rate de leasing moca (RCI Leasing), iar in cateva zile am aprobarea dosarului. Deci: 1. 16-17 iul: semnez contractul de leasing 2. 18-19 iul: vine factura de avans+comisioanele lor si platesc (catre RCI) 3. 20-21 iul: dupa ce platesc avansul trimit dovada si iau masina de la dealer, platind la livrare o taxa pt numerele rosii (cam 1 mil parca) 4. 15 aug: prima rata (platesc doar casco pt ca rata e moca), RCA si taxa de inmatriculare. De asemenea imi cumpar singur rovinieta. 5. 15 sept: a doua rata (doar casco) + taxa de mediu la circa financiara 6. 15 oct: a treia rata (doar casco) 7. 15 nov: a patra rata (intreaga) Confirmati-mi daca datele si platile de mai sus sunt OK? Inca ceva: Atat timp cat masina e proprietatea firmei de leasing, eu trebuie sa ma mai duc pe undeva: taxe, declaratii etc? Daca e promotie, cum va veni factura pentru rata? CU 0 sau integral si eu n-o platesc? Multumesc anticipat. |
|
|
|
|
|