-EI AU NEVOIE DE NOI ! "Copiii ne coloreaza viata !" ClubSandero Galati
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Astfel ca acum, in apropierea sarbatorilor am dori sa-i conducem pasii lui Mos Nicolae catre cei 14 micuti cu varste intre 6 si 10 ani. Asa caaa ... nu de mult am dat startul episodului nr.II, ne-am mobilizat si derularea pasilor o puteti urmari pe topicul dedicat de pe forumul LoganClub. ( uneori ma intreb de ce nu sunt sectiuni diferite Logan / Sandero sau ce varianta o mai aparea, toate pe acelasi mare forum reprezentand marca masinii, ar fi o idee ...zic si io.. )Postez si aici lista celor implicati in actiune, chiar daca nu toti au sandalute, ba chiar e o majoritate de loganisti, unii dintre ei se implica si ajuta sa evolueze si ClubSandero. 1. subsemnata - sand'dana (Elena-CS) 2. ValeriuCiprian + Gabi' 3. gl_mmm (Mircea) +Aida 4. DeWiL (Relu) 5. laureatu (Cristi) 6. yotataee (Iulian) 7. gheorgngv (George) 8. 87CIO (Ionut-CS) 9. batranul70 10. Luminita - prietena Sand'dana 11. anonim - a participat si la actiunea caritabila de la Constanta Lista ramane deschisa si se va updata ori de cate ori intervin modificari. Inca mai sper ca numarul celor care vor sa dea o manuta de ajutor ar putea creste, stiu, cu o floare nu se face primavara, dar macar un zambet tot poate aduce ! |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Fidel
|
Incep cu un update la lista de contribuabili :
1. Elena (sand'dana) - banuti + mici ciocolatele 2. Mircea (gl_mmm) + Vergi(aida) - banuti + sapunele 3. Relu (DeWill) - banuti 4. George (gheorgngv) - banuti 5. Luminita (prietena Elenei) - sosetele, iar jucarele noi(impreuna cu o societate care functioneaza in depozit) 6. batranul70 - sucuri (14 sticle x 2 litri) 7. ValeriuCiprian + Gabi' - banuti + ceva jucarele si lucruri utile copiilor 8. SAN - banuti + hainute 9. laureatu' - banuti 10. Un Loganist - banuti + 5 kg de clementine 11. Anonim - banuti 12. Prieten de-al lui George - banuti 13. Violeta (prietena si colega Elenei) - banuti 14. Iulia-Alina(amica de-a lui George)- banuti + DVD-uri(desene animate) 15. Paul (royskorp)- banuti 16. Ionel (BRZ) - banuti 17. Adi (mrfler) - banuti 18. yotataeee - banuti 19. Marian (marian_s) - banuti 20. sorinache - banuti 21. LC Bacau 22. Andrei(andrrei_ro) Acestea fiind spuse...dupa o munca sustinuta dar din inima, ma declar mandra de actiunea dusa la bun sfarsit impreuna cu colegii de de pe Logan Club, am cunoscut mai indeaproape copilasii, am aflat care le e situatia mai in detaliu acasica si, in unele familii(unde sunt si 5/7 copii) situatia nu e tocmai roz, astfel ca rezervele pe care le mai aveam de sosetute, jocuri noi, pungute cu alune, fesuri s-au indreptat catre fratiorii copilasilor catre care ne-am indreptat noi atentia si grija. Copiii ne-au intampinat cu cantecele si au dat tonul sarbatorilor de iarna cu un colind cantat cu drag. Am vorbit, am glumit, copiii au primit darurile, au papat cu pofta pizza, bombonele, paleuri si s-au relaxat, au comunicat cu noi zambind, baieteii au jucat cate un "meci" scurt de fotbal cu baietii loganisti, micuta Maria nu se mai desprindea de noi, cu dorinta evidenta de afectiune, Andreea si ea ne-a captat privirile fiind o dulceata de fata, fratii Denis si Bogdan au aratat deschidere, comunicare si simt al umorului, cu totii de altfel s-au aratat cu mult mai deschisi acum decat la prima vizita, semn ca incepem sa ne apropiem, semn bun dealtfel ! Multumesc tuturor celor implicati atat direct cat si de la distanta dar cu gand bun si cald indreptat catre copii si va asigur ca impreuna am facut un lucru extraordinar ! Bravo noua ! Felicitari ! Vom tine aproape, incercam sa ne mai gasim cu copiii cand se pare ca vor veni ei in GL in jur de 19-23 dec, impreuna cu personalul fundatiei, pentru a colinda traditional. Episodul III va fi undeva catre Pasti, dar cine stie ...poate pana atunci ii mai vedem macar fugar pe copilasi ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Fidel
|
Inainte de Pasti am mai organizat inca un episod de bucurie.
La actiune a participat de pe ClubSandero subsemnata, 87CIO si Valeriu. Restul au fost colegii de pe LoganClub, precum si prietenii si cunostintele fiecaruia dintre noi care au dorit sa se implice. Desi n-am urmarit decat sa vedem copii fericiti, actiunea s-a lasat cu laude in presa : http://www.viata-libera.ro/articol-I...ericite_2.html Felicitari celor implicati ! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
|
1 iunie a fost inca un prilej de a fi alaturi de copilasii din Pechea. Celor care au fost prezenti si au contribuit la sarbatoarea lor, la Casa de Cultura a Studentilor si ulterior la plimbarea prin Gradina Botanica si au simtit emotiile si bucuria lor, le multumim si (le) ne dorim sa fie mereu aproape de sufletelele care au nevoie de sprijin.
Am fost onorata sa fiu reprezentant de seama al celor 2 grupari galatene (CS+LC) la aceasta actiune. Iata un feed-back :
|
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#5 |
|
"Sandel" Fidel
|
N-o fi el ClubSandero Galati prea numeros ca membri , dar cel putin suntem inimosi
![]() Impreuna umar la umar cu LoganClub Galati am marcat un inceput frumos de an scolar pentru copiii asistati de Fundatia "Inima de Copil". Am donat inca un computer. Imi pare rau ca nu am avut un aparat foto la noi sa surprindem zambetelele de multumire ale copiilor. E un sentiment deosebit acela de a darui ! ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-16-07
Motorizare : 1.6mpi 16V
Varsta: 37
Posturi: 16
|
Intradevar, a darui e lucru mare! Cum mare lucru este si dorinta de a ajuta.
![]() Bravo Club Sandero! Pe cand urmatoarea actiune similara? De Craciun?
|
|