-Duze stopire parbriz Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Stimati utilizatori de Sandero ,
Va rog , daca sunteti in cunostiinta de cauza , sa-mi dati o alternativa mai buna la duzele pentru stropit parbrizul existente la Sandero. Deja sunt plin de nervi din cauza lor : cum le desfund si le asez pe pozitii , in maxim 1 zi sunt infundate si stropesc aiurea. Nu mai gasesc nici o solutie decat sa le inlocuiesc , dar cu ce? Va rog daca aveti alternative . Va multumesc . |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
O alta modificare ce am vazut pe loganclub - mi se pare - erau stropitoarele de pe Skoda,care nu arunca jet ci pulverizeaza solutia.Umezirea parbrizului este mai eficienta,in acelasi timp nu mai ai problema reglarii.Asta pe langa filtrul montat.
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
|
Din cate stiu eu la skoda stropitoarele sunt sub capota , in golul dintre parbriz si capota si sunt destul de mari. Poate ma insel , dar asa este la Polo si Skoda e cam vw. |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
duze care se potrivesc: citroen c4, peugeot 206 ambele pulverizeaza tip ploaie...
am vazut la diverse persoane care si-au montat pe loganuri...nu stiu sa fi facut modificari mari.
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Am gasit , cumparat(2.5 roni) si montat acel filtru de benzina. Am mers la o vulcanzare ,am scos furtunasele din duze si am suflat cu pistolul de aer in ele. Dupa un reglaj cu acul le-am pus pe pozitie. Sa vedem cum se comporta maine pe drumul Fagaras- Bucuresti.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
Am vazut ca ma vorbeste lumea...de bine
![]() Deci...am montate duze care stropesc tip perdea ... duzele sunt de Skoda Octavia si le-am luat de la un magazin de piese auto straine...codul lor este 3B0955985. Le am montate din luna martie 2009 si am avut o singura problema cu o diuza...s-a infundat...asa ca am desfundat-o si am montat un filtru de benzina.Filtrul l-am montat in ianuarie 2010 si nu m-am mai atins de atunci de duze. ![]() Mai jos gasiti si pozele cu duzele si cu filtrul montat la vasul de spalat parbrizul. Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie. ![]()
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-03-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 39
|
Filtrul ala de benzina este excelent.
Il am de 7 luni si nu am mai avut nici o problema. Trebuie totusi sa mai faci un drum in Vitan la targ si cu 5 sau 6 lei sa cumperi doua duze noi pt Logan (sunt identice). Alea suflate si curatate cu ace, sarmulite si altele sunt compromise. Se schimba foarte usor si merita! Ca parere personala, lichidul JetXpert este... apa de ploaie! Daca te uiti pe eticheta cu compozitia lichidului, nu o sa gasesti nimic legat de teflon, cum ar fi o... concentratie ceva. In plus am gasit o multime de discutii cum ca particulele de teflon ar dauna pompei de apa (asta in cazul in care contine asa ceva). |
|
|
|