-Dotari optionale pe versiuni Dacia Sandero : Nivele de echipare
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-15-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 33
|
Eu am comandat un Laureate si pot sistematiza in cunostiinta de cauza,conform fisei de echipare obtinuta de la dealer,dotarile optionale si pretul lor pt fiecare versiune.Iata:
1.prezentare exterioara: a.jante aluminiu 15'' Alium :numai pe Laureate pret :300E b.vopsea metalizata:pe toate versiunile pret:255E 2.siguranta activa si pasiva: a.airbag frontal pasager(cu deconectare manuala):pe Sandero si Ambiance pret:100E b.airbaguri laterale:pe toate versiunile pret:200E(specificare:implica airbag pasager pt Sandero si Ambiance) c.centuri de siguranta fata pretensionate reglabile pe inaltime si pirotehnice:disponibile standard la toate versiunile DOAR daca se alege si optiunea airbaguri laterale. d.tetiere fata fixe de generatie noua:disponibile la toate versiunile DOAR dc se alege si optiunea airbaguri laterale 3.conducere: a.directie asistata hidraulic:numai pe Ambiance pret:405E 4.vizibilitate-iluminare: a.proiectoare ceata:numai pe Preference pret:100E 5.confort: a.geamuri electrice spate:numai pe Laureate pret:100E 6.prezentare interioara: *precizare:optiunea airbaguri laterale pt varianta Sandero implica tapiserie Pilzz in loc de Ducas 7.audio: a.radio CD 2x15W,panou detasabil:numai pe Ambiance pret:180E b.radio CD MP3, 4x15W,panou detasabil:numai pe Laureate pret:50E La final:1.cu parere de rau aerul conditionat nu se poate comanda optional.E doar standard pe Laureate si pe Prestige. 2.si un lucru bun dupa cum ati aflat e ca Sandero vine cu garantie de 3 ani standard si optional ai 2 variante: a. garantie extinsa 12 luni dar nu mai mult de 120000 km pret 210E b.garantie extinsa 24 luni dar nu mai mult de 120000 km pret 285E |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
|
Da asa e,garantia extinsa pe 24 luni e 295E,am batut gresit.Scuze!Si,da la pretul de achizitie se adauga pachetul cu stingator,trusa medicala si 2 triunghiuri reflectorizante.Inca o data scuze pt omisiuni.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
cum ,bre, sa-ti ia bani si pe stingator???
noroc ca am de la cealalta, o sa le fac cu schimbu' .Stie cineva cat costa modulul de comanda radio pe volan (ma rog, sub volan)? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
|
Da Stefan,in fisa de echipare de la dealer,in subsolul paginii paginii scrie,citez:''Preturilor afisate li se adauga trusa de securitate(trusa medicala de prim ajutor,2 triunghiuri reflectorizante si stingator de incendiu) in valoare de 38E inclusiv TVA."Si cei de la vanzari au subliniat acest fapt.Asa ca,mai pe romaneste cei 38E ii dai obligatoriu.Dar si alte firme(ex Kia) fac la fel.Despre modulul de comanda radio pe volan(sub) nu stiu nimic,dar poate aflu.Probabil ca se face doar la comanda.
|
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Maine poimaine o sa-ti ceara bani si pe cric. |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Trebuia fratilor sa le spuneti dealerilor ca daca nu va dau pachetul gratuit, nu mai cumparati dacia ci va luati altceva. Daca refuza dati un telefon la vocea clientului, si le cereti sa va faca aceasta reducere, sunt sigur ca in proportie de 90% tine figura, mai ales daca luati varianta Laureate.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Da,ar fi trebuit sa fie gratuit,sau ca un fel de bonus,mai ales ca iau masina cu banii jos.Si apoi e si o versiune superioara(Laureate) si cu toate dotarile optionale luate,mai putin culoarea metalizata.Si,Stefan principiile la noi sunt pe cale de disparitie...deh...Iar de certat sau de telefon la vocea clientului,nici vorba mai ales ca cei la care am comandat imi sunt cunoscuti(am in familie pe cineva care lucreaza la IATSA Stefanesti unde am comandat)Sunt si ei pusi acolo sa respecte niste ordine(politica renault).Bine ca macar n-am comandat fara sa vad sandero si dupa Porti Deschise o sa o am.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-25-07
Motorizare : 1.4 benzina
Varsta: 35
Posturi: 45
|
dragii mei, nu exista NICI UN MOTIV pentru care sa se dea ceva gratuit la sandero. e noua, e interesanta, e mai buna(?) asa ca cei care vor sa o cumpere, o cumpara si fara "cadouri" sau chiar cu niste ciupeli in plus. sa nu va inchipuiti ca e altfel in alta parte, poate doar prin alte tari. desi nu as fi sigur nici de asta.
iar cu sunat la VC, iti dai seama ca aia ar putea zice orice, chiar ca ti-o dau mai ieftin (nu ca ar zice asa ceva totusi!) pentru ca oricum tu o cumperi de la dealer. n-are el treaba cu VC in nici un fel, sub aspectul asta. una peste alta, cred ca voi face si eu o comanda, dar numai dupa data de 20, dupa ce apuc sa vad modelul la fata obrazului! ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Sa stii ca nu-i chiar asa cu VC, eu am fost la dealer prin aprilie pentru a ma inscrie in programul rabla si un drive test cu Logan 1.4 si aia de la dacia service - adica dealerii au dat-o la intors, nu stiau nimic despre rabla, nu aveau logan 1.4 ci doar pick-up..in fine, m-am intors nervos acasa si am dat imediat telefon la VC. Tipa de la telefon ff amabila mi-a spus ca daca vreau pot sa depun plangere contra dealerilor, in fine. Chestia e ca tipa m-o sunat a doua zi sa-mi confirme si sa-si ceara scuze ca cei dealerii nu au logan 1.4, si ca ma vor suna cand vine masina, plus ca voi fi luat in considerare la programul rabla (ceea ce s-ar intamplat, m-au sunat, ar eu vroiam Sandero - si am renuntat).
In concluzie, uneori merita sa dau un telefon la VC, sau...poate am avut eu noroc ? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-25-07
Motorizare : 1.4 benzina
Varsta: 35
Posturi: 45
|
corect. de-astea si e VC, sa raspunda favorabil nemultumirilor sau intrebarilor clientilor. eu spuneam doar despre negocieri preturi sau discounturi sau cadouri, nu intra in atributiile VC, dupa logica mea cel putin. iti dai seama ca toti ar fi cu telefonul pe ei! ;)
de fapt, poti incerca, si zi-ne si noua daca merge, ca tot mai putin costa un apel la VC decat un set de presuri sau aparatori noroi! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 104
|
M-am exprimat aiurea. Normal ca nu suni la VC ca nu-ti da dealerul nu stiu ce cadou sau accesoriu gratis. Ma refeream la probleme serioase care le ai cu dealerul.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
Haideti sa ramanem on-topic:despre dotari optionale.Totdeauna vor fi probleme inerente:gen pachet legislativ contra cost,covorase si alte accesorii contra cost,dar si alte firme fac la fel.Si,012 eu zic ca merita;fiind din Pitesti am avut norocul sa tot vad masini de probe prin oras si sa le intorc pe toate partile,mai putin sa conduc una.Si la dealerul unde am comandat am vazut un exemplar: Laureate asa cum mi-am comandat.Arata mult mai bine decat loganul(ma refer la finisaje).Astept drive-testul.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-04-07
Motorizare : 1.6 16v
Varsta: 24
Posturi: 3
|
Voi credeti ca lucrurile care se dau "gratis" sunt de fapt asa? E enervant intr-adevar ca cer pret separat pentru lucrurile obligatorii din masina, ar putea sa fie incluse in pretul total al masinii, dar oricum ar fi, nu vin gratis.
In legatura cu optionale, mi se pare mie sau am vazut alarme ceva mai rasarite pentru sandero fata de logan?
|