-Distributie!!! Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-19-11
Motorizare : 1.4
Varsta: 24
Posturi: 16
|
salutare oameni buni, sunt nou pe club
as vrea sa stiu cati bani va dus distributia ca imediat fac 60.000km si nu stiu mai nimic. odata cu distributia ce ar mai trebuii sa schimb? help... ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
ulei , filtre , kit distributie(curea, role) si capac pompa de apa(daca e nevoie) unii schimba capacul altii nu(eu) -sper ca nu am omis ceva.
pe mine m-a dus undeva la 750-850 cu piese cumparate de mine si schimbate in service autorizat.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
|
ma usuca
mai am o gaura de 300 de lei de la nesimtiti astia ca m-au prins cu folii neomologate si aveam de gand sa schimb si bujii... asta e. mersi spanu |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-03-10
Posturi: 39
|
Acu' ce sa-i faci?
Nesimtitii aia au si ei dreptate. Daca mai puneai de la inceput 200 de lei la folii erai in regula. Vezi ca daca nu le dai jos mai platesti odata ![]() Pentru distributie, daca nu-ti cumperi tu piesele poti sa treci lejer de 1000 de lei cu "ofertele" din service. Vezi ca daca ai AC exista "mesteri" care monteaza gresit cureaua de accesorii! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
Cum adica ai avut probleme ? Poate vrei sa zici ca fulia aia s-a descentrat din ax si a sarit cureaua ? Daca asta e...eu am observat asta la masina lui Oliseh, dar cica cei de la service i-au spus ca: asa face toate sa stea linistit, ok, numai ca daca se rupe cureaua de accesorii, nu mai ai servo directie din cate inteleg eu mecanica la dacie...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
sa desfacut fulia de la alternator, si cureaua a ramas printre celelalte fulii de la accesorii. si mie mi-au zis mecanicii ca si aia intra in categoria consumabile dar a picat cam devreme pe la 55 de mii. e ciudat fenomenu ca m-am trezit deodata fara servo si sa aprins becul de la baterie....
|
|
|
|