-Discutii Generale ClubSandero Galati
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-09-07
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 35
Posturi: 179
Rep Power: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() [Organizator de Intalniri]
|
...deci esti pasionata de pescuit...bun atunci...ne vom organiza la o partida de pescuit...sa treaca prohibitia ...Cat de pasionata esti?Ceva poze cu capturi?
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4 |
|
Organizator de Intalniri
|
Da...frumoase chestiile prinse de tine
...Bag si eu cateva poze si pe viitor mai mult ca sigur ne vom revedea si pe balta. Din pacate cand mergi cu juniorii la balta trebuie sa mai ai si grija lor...acum ca au crescut e ok treaba.Fir intins.
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Acum ...pe langa capturile tale ,...ce sa mai ..trebuie sa recunosc, cele prinse de mine sunt doar "chestii" ... Si totusi ! E nedrept !!! Trebuie musai sa trec de nivelul asta cu "chestiile" ..![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Fidel
|
Vreau sa punctez ca activitatea Clubsandero este sustinuta de membrii LoganClub Galati atat la intalnirile traditionale de duminica, (,) cat si la activitati diverse de socializare la care eu personal am participat si unde m-am simtit OK, fiind rapid asimilata in frumoasa lor "familie".
Stiind ca eu nu pot posta link-uri aici, il rog pe Valeriu sa faca trimiterile la activitatile clubului ( istoria loganclub galati). ![]() Sper sa ne adunam la un moment dat destul de multi sanderisti cat sa avem activitati similare ! ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Organizator de Intalniri
|
Da...activitatea Logan Club Galati o puteti vedea aici....si ne-ar face mare placere daca participantii la intalnirlile Club Sandero ni s-ar alatura noua macar la activitatile recreative
![]() Sand'dana...aici poti posta link-uri pentru ca ai depasit numarul "normat" de posturi. ![]()
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Fidel
|
Bunele obiceiuri ale LoganClub Galati extinse si preluate din mers de ClubSandero Galati -participarile fiind simultane/comune/constructive si placute- sunt intalnirile de duminica dimineata ( ora 10, la intrarea a 2a a stadionului), socializarile JTLS ("joia tineretului loganist-sanderist") la una dintre terasele racoroase ale GL, organizarea unor deplasari in tara cu diverse ocazii sau pur si simplu prin imprejurimile Galatiului in ideea de a petrece timp liber in mod/companie placute.
Eu personal nu am ratat nici o duminica de pe 16 mai pana acum, pe 30 mai am vizitat Calarasiul la aniversarea de 1 an a LoganClub-ului calarasean, http://www.loganclub.ro/forum/30_mai...t=22898&page=7 , joia socializez cu placere dar si cu lacrimi ... de ras, jos palaria, baieti aveti un simt al umorului iesit din comun!, si iata ca azi incep saptamana dar intr-o nota de nerabdare teribila(!) : pt. vineri-sambata-duminica m-am lipit ca o ventuza de loganclub galati pentru deplasarea la intalnirea nationala de la Mioveni, atractia principala pentru mine fiind vizitarea Uzinei si a orasului, apoi imprietenirea, dialogul cu colegii de forum din tara si petrecerea unui weekend intr-un mod sper cat mai placut! http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=194 Mie mi se pare formidabila existenta acestui forum si ma bucur si multumesc LoganClub pentru sustinerea in evolutia ClubSandero ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-16-07
Motorizare : 1.6mpi 16V
Varsta: 36
Posturi: 16
|
Ha-ha-ha, ai luat microbul ...
CIO-ule, treci la dans. Aveti / avem un club de construit impreuna. ![]() Si stai ca dupa Mioveni s-au mai planificat: - 10.07.2010 - ciorba de peste la balta - 23-25.07.2010 - intalnirea Nationala de la Sibiu - sfarsitul lui august - w.e. la mare - etc.
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Fidel
|
Ionut (87 CIO) te declarai amator de un pescuit la nivel de incepator.
Te bagi? LoganClub Galati si ClubSandero fac duminica o adunare pescareasca. Detaliile le poti afla dupa ziua de joi cand ne intalnim la un suculet la Tahiti, in 19. Vii si colo si colo ?Aviz sanderistilor pasionati de pescuit ! Daca nu reusiti sa veniti la intalnirea de duminica la ora 10, poate va mobilizati macar pt o actiune si mai relaxanta, pentru o bucata mai mare de duminica, la pescuit. Suna cumva ...bine ? |
|
|
|
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 12-16-07
Motorizare : 1.6mpi 16V
Varsta: 36
Posturi: 16
|
Duminica 11.07.2010 la ora 8 incepe marea pesteala-ciorbeala. Detaliile exacte le stabilim maine la ora 17-17,30 la terasa Tahiti din micro19.
|
|
|