-Discutii Generale Cafenea
![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Am zarit o stire interesanta, mobilizatoare pentru cei mandri de masina lor si, pentru ca am cautat sa o postez undeva pe aici si nu am gasit nici un thread potrivit, iata deschid acest topic pentru discutii si stiri diverse. Daca m-am inselat in privinta existentei unui topic pentru cam asa ceva, rog vreun moderator sa ma corecteze.
![]() Sursa : Libertatea Fanii mărcii Dacia, din Franţa, se vor strânge duminică, 22 mai la a treia ediţie a marelui picnic anual. Anul trecut, la acest eveniment au participat în total, în două oraşe, peste 7.500 de persoane. Ca urmare a succesului înregistrat în 2010, anul acesta picnicul se va desfăşura în 3 locuri din Franţa în acelaşi timp: Monampteuil (Aisne), Lissac sur Couze (Corrèze) şi Oraison (Vendée). Picnicul Dacia se caracterizează printr-o ambianţă familială, amicală şi în acelaşi timp festivă. Fanii Dacia sunt invitaţi să participe la activităţi gratuite, precum canoe, plimbări cu hidrobicicleta şi alte jocuri în spaţii special amenajate. De asemenea, participanţii vor putea testa performanţele Dacia Duster în teren accidentat. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Da, am mai auzit de ei. Bravo lor ! Mai mult de atat, nu stiu ce se mai poate discuta. E clar ca sunt multumiti de masinile lor si asta se vede si la export.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Sincer, eu in continuare refuz sa cred ca Dacia fabrica intr-un mod masinile pt Romania si altfel cele pt export. Poate cele care merg la export sunt mai riguros verificate (dupa fabricatie inainte de a fi livrate) dar nu ca din start "Acuma facem una buna pt Franta". In al doilea rand sunt de acord si eu cu tine ca drumurile si benzina de acolo isi spun cuvantul.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Fidel
|
Intr-un mod ignorant al problemelor cauzate de Romanica cu drumurile ei pline de hartoape, de calitatea benzinei care ne face sa ajungem ţăcăniţi la cap, de calitatea mai diferentiata sau nu vis-a-vis de masinile pt export fata de cele pt intern ...
...ar fi fost extraordinar de placut sa fim si noi atat de uniti, de sociabili, de ...asa ca ei ... ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Fidel
|
Buna dimineata, sanderisti !
![]() M-am gandit ca ar fi benefic sa ne mai mutam gandurile de la problemele curente (unii dintre noi avem destule motive de stress) si sa mai facem oleac' de gargara pe aici. E vineri, e stare de ...inceput de weekend, voi ce idei de petrecere a timpului liber aveti ? Ce mai e nou pe la voi prin oras ? Cand facem o intalnire a sanderistilor din Romanica ? ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
ma bag si eu aiurea, probabil...dar, datfiind ca nu prea vad intalniri "majore"ale posesorilor de sandero, cel putin nici pe la intalnirile loganclub nu prea participa sanderistii, cu mici exceptii, de ce nu va "lipiti"de intalnirea nationala loganclub? ca doar avem aceleasi masini, doar ca una are un frigider fram atasat in spate, astalalta n-are. dar are rafturi rabatabile
intalnirea aia macar se organizeaza, vine lume, iar pana la urma multe probleme ale masinilor si rezolvarile la ele sunt comune. daca vreti "bisericuta" separata, e de inteles, dar parca-i mai usor in prima faza sa participi la ceva ce deja se-ntampla. sandana, cred ca tu stii mai bine. la fel d ebine, cred ca nu te simti in plus la adunarile baietilor din loganclub...iar intr-un final, ca vrem sau nu, ca ne place sau nu, avem aceeasi sigla pe botul masinii. iar francezii tocmai asta fac, intalnirea fanilor dacia, nu a fanilor duster sau sandero sau logan.
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-14-09
Motorizare : 1,4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 153
|
Daca ma verti ca pion principal mergem .... ![]() Dau eu foc primul la Sandel .... imi bag piciorul in masina si p ... la in astia de la Dacia .. si am sa ii dau foc ... Dar hai inca unul cu mine .... sa nu fiu considerat nebun .... ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Fidel
|
Buna seara !
Da, eu intr-adevar stiu, si ma incapatanez sa adun mai multi sanderisti la adunarile galatene, comune cu ale LoganClub. Le calcam pe urme .Scopul nu e de a face opinie separata(fata de LC) sau de a ne uni in eforturi impotriva mamei daciilor. Masina e ceea ce ne aduce la intalniri, dar prietenia e cea care ne tine aproape. Iar spiritul pe care eu l-am gasit la LoganClub as vrea sa-l aflu sau sa-l insuflu si aici. Pentru ca pe mine m-a prins. Indiferent daca as mai avea masina asta sau nu ...voi ramane aproape. ![]() Iar o adunare a celor care avem aceeasi problema (sau chiar mai multe) cu sandalele, chiar as vrea sa se intample. Azi la intalnirea cu galatenii sanderisti am constatat ca cei cu motoare de 1.6 is oleaca mai norocosi.... N-au zgomotul acela la accelerare. Last edited by Sand'dana : 22nd May 2011 at 22:46 |
|
|
|