-despre rodaj Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-22-08
Motorizare : 1.6
Varsta: 32
Posturi: 56
|
mie cand am cumparat masina mi sa spus ca 1000 km sa nu depasec 3000rot/min , sa nu merg cu ea incarcata maxim ,si sa nu o "forjez".in cartea masinii scrie la pagina-capitol 2.2 astfel: " pana la 1000 km nu depasiti 130 km/h in ultimul raport de viteza sau 3000 - 3500 rot/min. Dupa 1000 km , va puteti utiliza vehiculul fara limitare,dar numai dupa 3000 km veti obtine performantele prescrise ."
Sfatul meu este sa citesti manulaul desi .stiu , este plictisitor vei afla cateva chestii cel putin interesante .si inca ceva incearca sa nu te mai iei dupa diversi prieteni ca te pot induce in eroare .pe mine ma sfatuia un amic sa bag un ulei care in proastia lui habar nu avea ca este doar pt disel ...deci...am cumparat ca vita acel ulei evident fara sa stiu pt ce era recomandat si l-am facut cadou unui alt amic diselar ca sa scap de el ...deci mare mare atentie la sfatuitori ![]() multa bafta
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-27-10
Motorizare : Laureate 1.4 MPi
Varsta: 30
Posturi: 54
|
Cand am cumparat masina, cel care mi-a dat cheile si mi-a prezentat-o, mi-a zis sa nu depasesc in primii 5000 km 120km/h si 3000 rot/min, pana se aseaza motorul. Oricum nu aveam de gand sa bag prea mare viteza, ca viteza nu e buna. Recunosc ca am bagat 120-130, dar mai mult nu am putut de consoarta, stiti cum este cu ele.
|
|
|
|