-Design exterior Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 162
|
Ma bate gandul sa schimb culoarea manerelor exterioare din argintiu in gri comete, la fel ca masina.
Ce parere aveti? Din punct de vedere estetic ar sta mai bine cu manerele vopsite in culoarea masinii sau argintiul asta sidefat pe care il avem in prezent?
Last edited by sv03tbh : 18th July 2009 at 19:27 |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 162
|
Manerele pe Laureate sunt vopsite argintiu.Eu as vrea sa le vopsesc in culoarea masinii.Insa stau in dubii !Va arata mai bine masina?
(Nu e importanta cred culoarea masinii prea mult, poate cu exceptia masinilor argintii unde diferenta de culoare intre manere si restul usilor poate sa arate chiar bine.)
Last edited by sv03tbh : 18th July 2009 at 19:38 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
|
Intra pe Sandero Gris Comete 06.2008, am niste fotografii cu masina, oricum arata mai bine decat cele de pe laureate, bine acum mai depinde si de culoarea masinii.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
eu zic sa le vopsesti. nu de alta dar oricum se vor coji. la manerul din dreapta spate am pus din greseala aparatul cu presiune cand am spalat-o si i-a sarit vopseaua. asa ca mai asteapta sa se cojeasca si apoi vei fi obligat sa le vopsesti.
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
|
Sunt in culoarea plasticului adica negre dar foarte apropiat de gris comete.
Intra pe loganclub si vezi ca se vand manere exterioare pentru logan, presupun ca sunt bune si pentru sandero sau intreaba daca are si pentru sandero, pretul este undeva la 110 lei/set. Cel care vinde se numeste AG 23 YNG. Succes. Last edited by marian66v : 19th July 2009 at 22:31 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|