-De ce ati ales Sandero? Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: sandero sau sh? | |||
| sandero |
|
74 | 96.10% |
| sh |
|
3 | 3.90% |
| Alegatori: 77. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
probabil toti ati fost martori la discutii de genul:
-ce masina iti iei? R: sandero -la banii astia iti luai sh din afara. Pe mine sincer ma dezgusta asemenea discutii, de aceea am vrut sa vad daca si ceilalti imi impartasesc discutiile. astept argumente sau critici in legatura cu alegerea pe care ati facut-o sau urmeaza sa o faceti. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
de ce sandero ??
*-masina noua e masina noua dacia tot dacie ramane!! *-Deaia scrie renault peste tot Masina Sh!! fac imprumut , cumpar un sh la 8000 euro am "norocu" sa mi se strice , mai fac un imprumut sa o repar, sau se duce salariu pe 1 luna poate 2 sa o repar Nu regret alegerea ! adik un Sandel, pakt ca e preferance.. dar asta este ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu regreta ca e preference.priveste partea plina a paharului : ai bordul in 2 culori care da al naiba de bine. pe laureatul meu nu o sa fie in 2 culori.apropo frumoase argumente. de aceea e mai buna o masina noua :ai garantie.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
asa este bordul e frumos in 2 culori
![]() sunt curios dak o sa apara pe piata, dungile acelea cromate care se lipesc pe portiera, preference nu le are si as vrea sa achizitionez 4 bucati :P |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Eu mi-as fi luat un Corsa,nou.sau un ceed!Dar n-am avut bani si de aia mi-am luat Sandero!Ma enerveaza ca n-are 16 valve,in rest e ok ca masina!
Ps:editeaza si tu titlul,ca se vede urat SANSERO! ![]()
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
|
poze daca se poate.
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
cred ca ar putea sa faca baghetele lungi sa se imbine cu manerul de la preferance,
unde se imbina cu manerul sa fie mai subtire.. sau ceva de genul ![]() Last edited by Shoot : 26th August 2008 at 22:51 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-27-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 24
|
Am luat Sandero pentru ca:
- Am vrut ca masina sa fie noua - Am vrut sa fie hatchback pt ca e mai practic (cel putin dpdv portbagaj) - Am vrut sa fie inalta ca sa pot urca bordurile cand gasesc un pseudo loc de parcare - Stiu ca intretinerea e ieftina (revizii, taxe) - E un model nou de masina, cu toate ca tehnologia nu e asa noua |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-28-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 1
|
Mi-am luat sandero pt.ca mi-a placut aspectul sau si am vrut o masina noua.Pana acum nu regret ca nu am cumparat un sh.Are un consum acceptabil daca stii sa o conduci.Laureatul de 1,4 este acceptabil si ca dotari si ca, comfort.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Īmi pare rău să citesc concluzia ta, poţi veni şi cu oarece detalii (argumente)?
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 15
|
sunt dezamagit si de masina dar mai ales de dealer (IPSO),sunt posesorul unui sandero laureat din data de 27 iulie si am parcurs 4800km,masina are urmatoarele probleme: scaunul soferului scartaie (bine),la roata stanga fata arcul are joc intre talerele amortizorului iar la fiecare denivelare are un scartait accentuat,in mers la viraj stanga sau dreapta trepideaza ceva care se simte si in volan si troncane de parca nici nu ar avea bucse.am fost pana acum de 7 ori la servis iar vineri va fi a 8 oara.
cei de la service spun:au desfacut scaunul,au umblat la el,dar la final scaunul tot scartaia,raspuns(nu avem ce sa-i facem).cu arcul am fost de 2 ori,a ridicato pe elevator a dat cu vaselina pe protectia de cauciuc a amortizorului si gata (masina nu are nimic asa trebuie sa faca),in sfarsit dupa atatea drumuri si nervi,omul de legatura dintre dealerul IPSO si automobile DACIA a trimis o alerta la DACIA si a si sunat pe un angajat al dacia care efectueaza constatari la alertele pe care le primesc ei,abea astept sa vad ce o sa zica cand va veni pentru masina mea, urmeaza sa fiu sunat intr-o buna zi cand vor putea sa vina cei de la dacia (sper sa vina pana la sfarsitul anului)ma astept la orice. Last edited by Stefan : 12th November 2008 at 09:36 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Da....din pacate este exact acelasi dealer cu care au probleme si alti ploiesteni.
Iti recomand ca dupa ce trece si expertul ...sa schimbi service-ul...pe cat posibil la IATSA Campina....chiar daca nu ai luat masina de la ei. Mai e si varianta Poliserv Ploiesti...dar...tot la Campina te sfatuiesc. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
din pacate si eu am aceeasi problema numai ca pe partea dreapta la roata din fata care scartaie la fiecare denivelare. astept prima revizie sa mi-o rezolve.
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-26-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 60
|
Am ales Sandero pentru ca:
-din punct de vede al aspectului -masina noua e masina noua -bugetul nu mi-a permis alta -ceva nou pe piata
|
|