-Dacoserv Militari Dealeri si service-uri dacia sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 104
|
A avut cineva de a face cu ei? Cum sunt? Am lovit masina, si din lista de la Generali asigurari, m-am orientat spre Dacoserv, fiind mai aproape de casa. Trebuie sa-mi schimbe bara fata, aripa dreapta fata, farul si proiectorul dreapta. M-au programat pe 6 octombrie.
Are cineva PCR pe la ei? |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 104
|
Nu am mai fost la Dacoserv. Am gasit un service care mi-a primit masina imediat si intr-o saptamana era gata. (5 zile pana au primit piesele si 2 montajul si vopsitul)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
DACOSERV e nashpa. nu il recomand. sunt fff neseriosi. cand am montat alarma nu mi-au spus ca e activa doar pe usa mea. fara portiera dreapta,usi spate sau portbagaj. au zis ca e de vina masina ca e modelul "chel". si ca pur si simplu nu exista solutie. Ca nu exista conectori pt montare ulterioara. asta mi-au zis aia din dacoserv salaj. cand s-a stricat pagerul alarmei (dupa numai 1 luna jumate nu mai arma!!! ) am mers la dacoservul din militari. aia au zis ca pagerul fiind montat la salaj, sa merg acolo. si la fel cu problema cu conectorii la alarma - nu exista. atunci mi-a sarit. am dat mail la dacia si m-au sunat in aceeasi zi de 2 ori(jos palaria!). le-am explicat treaba, si mi-au spus ca revin. seara ma suna inginerul din militari si, ce sa vezi, ma programeaza pt montarea conectorilor(pe care niste pitici i-au fabricat iute-iute la dacia) peste 2 zile. VC de la dacia m-au sunat sa verifie daca am fost programat dupa aceea.
pana la urma i-au montat(evident ca au "uitat" sa mai puna 2 suruburi de la portbagaj inapoi, dar cu "ochiu' meu de soim" ;) am vazut si le-am ...spus) . iar cu pagerul m-au indrumat la service-ul astra din drumul taberei si s-a rezolvat pe loc. asadar, la dacoserv sunt" lasa-ma sa te las" acum vine revizia de 1 an. sa vedem: ipso, adras sau iatsa cimpulung.... revin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-11-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 42
Posturi: 4
|
Buna neatsa
![]() Eu vreau sa imi iau masina de la Dacoserv Militari... Un pic dezamagita de ce a scris AG25FLI... Am sa povestesc in curand ce am "patimit" cu ei, dar sper sa nu fie cazul ![]() Una peste alta, initiati-ma: ce si cum sa vorbesc la dealer? Vreau sa iau un Orange cu 1.6. Ma duce la 6005 E cu 3 prime de casare. Intreb si eu ca novice ce ma aflu, nu ca n-as avea prieteni membri de club, ca doar el m-a convins de Sandero :P |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
suntem in romanica. e la fel si pe la altii. NU cumpara dacie! e cel mai bun sfat. acum, dupa 3 ani de cand am masina asta si am fost in service-urile lor. de acum ma orientez pe privat. sa vad cum e la augsburg intl
ca vine revizia de 3 ani in luna sept. sper ca in curand sa dau masina sa sa iau altceva. doar ca acum am si alte prioritati
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-11-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 42
Posturi: 4
|
Dacoserv
Dealer de nota 9, sa zicem. S-au miscat rapid, aveau masina pe stoc, fara proiectoarele de ceata desigur. Oricum "e de moace" proiectoarele alea... in fine, daca le-as fi dorit, ma ducea la inceputul lui octombrie. Eu voiam acu' ) Restul scriu pe topic " Sandero 1.6 MPI 85 CP" Toate bune tuturor Kmlia |
|
|
|