-Dacia Sandero-masina anului in Romania Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
merita acest loc in clasament,peima masina autohtona care primeste acest titlu.
Sunt mandru ca sunt posesor de sandero. Sandero masina anului 2009 in Romania,castigator detasat cu 121 pct.,urmatoarea cu 101 pct.ww tiguan,si cu 90 pct Last edited by Cristi_Xp : 9th November 2008 at 15:17 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Colegule, īţi īnţeleg entuziasmul, dar te rog să dai cāteva detalii minimale, unde, cānd, de cine, de ce etc.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
rezultatele au fost date azi la emisiunea automobile tv(postul national tv)locISANDERO-146PCT.,LOCIIvw Tiguan-101 pct.,locIII Subaru Forester-91pct.
am rectificat la punctaj ,scuze pt. primele greseli legate de punctaj.Este oficial -masina anului 2009 SANDERO. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Un link ar fi OK! Eu nu am găsit nimic pe acolo, pe unde zici tu... Şi apoi, un dram de decenţă, este necesară, maşina anului īn ROMĀNIA nu o alege NATIONAL TV...
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
www.masinaanului.ro (juriul este sau era format din 36 de jurnalisti)
Last edited by Stefan : 9th November 2008 at 18:40 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
incearca pe automobiletv,clik pe evenimente clik pe masina anuli 2009
sau incearca pe (masinaanului.ro) Last edited by Cristi_Xp : 9th November 2008 at 15:17 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
M-aş bucura să fie aşa, dar deocamdată nu am o sursă, dacă aş avea o sursă justificativă ar fi chiar fain...
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
imi pare rau ca nu prea le am cu netu dar va spun sigur DACIA SANDERO ESTE OFICIAL MASINA NUMARU 1 AL ANULUI 2009.
"OFICIAL NE MERGE BINE" |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-24-08
Varsta: 25
Posturi: 11
|
Defapt chiar este o sursa : http://www.masinaanului.ro
Dacia Sandero 146 puncte VW Tiguan 101 puncte Subaru Forester 91 puncte Mazda 6 90 puncte Honda Accord 87 puncte Opel Agila 86 puncte Audi A4 85 puncte Mitsubishi Lancer 60 puncte Renault Symbol 57 puncte Hyundai i10 41 puncte Suzuki Splash 31 puncte |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Tot nu au reusit papagalii astia doi (Vardie si Haiman) sa unifice cele doua competitii masina anului in Romania? Pana cand va fi facut o (una) competitie Masina anului in Romania cu profesionalismul cuvenit, pentru mine premiile astea nu inseamna mare lucru.
Banuiesc ca si la domnul Vardie tot Sandero o sa iasa. Ce pot sa spun... puncte de imagine bine venite, si in rest... numa de bine. link PS: Designul anului - Jaguar XF , dupa mine cel mai banal Jaguar din punct de vedere al designului ever.Mai ales ca anul asta au fost lansate cateva modele cu design foarte atragator (Megane 3, Alfa Romeo MiTo, Ford Fiesta, Lancia Delta, Scirocco, Ibiza, etc., masini care bineinteles nu au intrat in competitie, desi unele se importa deja.). Aveau domnii jurnalisti de unde alege, dar na, cand ai pe TiriacAuto in spate, se intampla minuni (nu mai zic nimic...). Last edited by Stefan : 9th November 2008 at 18:53 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
prietene in afara de scirocco cu care am avut ocazia sa fac un drive test restul sunt niste panarame de masini.daca alfa era recunoscuta pentru design, cred ca cei de la design au facut cel mai prost proiect ever. si daca nici jaguar xf nu arata bine inseamna ca nu ai gust la masini.
Nu da quote la mesajul imediat anterior si fara limbaj IRC
-fara- Last edited by Stefan : 9th November 2008 at 21:09 |
|
|
|
|
|
#14 | |||||||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Prietene, te legi de un aspect din postul meu care avea statutul de anexa (si parere proprie) si nu de esential, dar hai sa-ti raspund: nu vad legatura dintre performantele masinii si design (premiul era pentru cum arata masina), deci faptul ca sunt panarame de masini nu e un argument pentru tine. Masinile le-am pus ca exemplu, nu le-am ridicat piedestal de frumusete.
Cat despre Jaguar XF:
Sper din tot sufletul sa nu o dam in offtopic si pe topicul asta si sa pastram discutia despre "Sandero, masina anului". Asa cum am zis acolo am scris numai un Post Scriptum si nu vreau sa transformam topicul in comentariu asupra lui. Multumesc. Last edited by Stefan : 9th November 2008 at 21:10 |
|||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
felicitari tuturor posesorilor de sandero, si cred ca este inca un argument sa le dam peste nas celor care ne critica in legatura cu alegerea facut in detrimentul unui Sh.
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Eu nu mi-am luat DACIA SANDERO (maşină nouă) ca să dau cuiva sub nas, eu am cumpărat-o ca să nu mi-o iau (singur) sub nas!
![]() nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post...se subantelege ca la el se face referire, foloseste "post reply"
Mama proştilor este mereu gravidă! Last edited by Seba : 14th November 2008 at 18:17 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
|
Multe din discutiile de pe club sandero au fost pe logan club, este cum ai urmarii un film si vine un ,,prieten,, care a vazut filmul si iti spune sfarsitul
. Este normal ca SANDERO sa fie masina anului in Romania, daca nu la noi atunci unde . |
|
|
|