-Cutie viteza Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-13-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 55
|
o mica problema(cred).in special dimineata,cand incerc sa dau cu spatele,nu reusesc sa bag in reverse.trebuie sa ma chinui un pic.pur si simplu nu vrea sa intre in viteza.se mai intampla si in timpul zilei,dar mai rar.am un sandero laureat de 1.4.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Joke: stai linistit, si dacia mea de 13 ani face la fel
, singura solutie e sa dau trepta 1 si sa inaintez cativa centimetri si apoi intra lejer in marsarier (reverse). Eu azic sa aplici legea lui Murphy: daca se blocheaza forteaza, daca se rupe, oricum trebuia inlocuit. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Pai dimineata pana sa incalzeste uleiul din cutie, intra mai greu in viteza. Cateodata mi se intampla si mie sa nu intre ca lumea in marsarier, dar nu din vina cutiei ci a mea, ca nu trag cum trebe in spate (e nasol cand trec de pe berlina pe sandel sau invers ca le incurc - marsarierul e in partea opusa)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
|
am sunat la service-ul dacia din localitatea de unde am luat masina,si mi-au zis sa ma duc cu ea in service.dar eram curios daca a mai patit cineva chestia asta.ca si dacia mea de 12 ani facea la fel pana se tocea patina de sub levierul de la cutie.am crezut ca poate e vreo chestie si la sandel.parca mi-e mila de el sa-l desfaca aia asa de "mic"(are 1 saptamana)
m-am gandit si eu la chestia asta,si pe urma l-am intrebat pe fratele meu,care are un logan daca el pateste chestia asta,si mi-a zis ca nu.si atunci m-am alarmat,si i-am sunat p-aia de la service si alta chestie:la frana de mana(in partea din fata),e un plastic,ca un mic damb,care cred ca s-a cam rupt,sau nu stiu ce are.prima data era iesit,l-am bagat la loc in locasul lui(sau cel putin acolo cred ca era locul lui)dar cand las frana de mana se deranjeaza iar,adica sta intr-o parte Foloseste functia EDIT pentru a adauga ceva mesajului. Last edited by Stefan : 13th November 2008 at 22:58 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Si "SANDilau`" meu nu vroia sa intre din prima in marsarier. Asta cam in prima luna, dupa aceea no problem !!
fara irc Last edited by Stefan : 13th November 2008 at 23:24 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
da,intr-adevar a doua oara intra fara probleme(tot asa,daca o scot pe liber),dar nu mi se pare normal.la tine cat a tinut problema,sau mai bine cum ai rezolvat.astazi a fost mai receptiva,doar o data n-a vrut sa intre.oricum ,ca o parere generala,e o masina destul de bunicica
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
PowerPuffs
![]() Data inscrierii: 05-04-08
Motorizare : 1.8.16v
Posturi: 4
|
Este aceeasi problema ca si la cutiile de logan.Pentru ca nu au sincron pentru mersul inapoi.
Se procedeaza astfel,se calca ambreiajul,se asteapta 3 secunde cu ambreiajul calcat si se incearca apoi,astfel nu caraie cand se baga fortat in treapta.Daca nu intra,se lasa un pic din ambreiaj ,dar nu de tot pana intra perfect.Sper sa ajute... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Cred ca aveti o problema, la mine intra foarte usor ca in orice treapta de viteza, poate nu calcati ambreiajul pana la capat.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-02-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 112
|
E posibil sa fie si ambreiajul sa nu fie calcat pana la capat, la mine sa intamplat de cateva ori dar nu cred ca este ceva grav, deocamdata cutia se comporta bine cu anumite momente mai rare cand marsalierul nu intra din prima
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Incepator
|
de calcat ambreiajul,il calc pana la capat.o sa incerc si faza cu 3 secunde.eu tot sper sa nu fie o problema,nu ca nu s-ar rezolva,dar e masina noua,nu ar trebuie sa fie probleme,nu-i asa????!!!!!in celalalte trepte de viteza intra fara probleme
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 09-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 73
|
la mine daca nu intra, calc ambreiajul, apas un pic acceleratia si ii dau drumul, si intra usor in marsarier (ma rog, cursa mica cat ramane pana cupleaza)
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
la mine cand nu intra o scoteam pe liber si o bagam iar si mergea, nu este ceva grav si dupa cum am mai spus in postul anterior , 'problema' se rezolva dupa un timp, cel putin la mine acum intra din prima.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 156
|
Daca caraie sau nu intra faceti ce s-a descris la postul #8 .Aceeasi problema o are si loganul ,pentru ca nu are sincron de "R" .Eu patesc sa imi caraie de fiecare data cand ma grabesc,daca tin calcat 3 s pe ambreiaj intra perfect.Daca nu intra,se lasa un pic din ambreiaj dar nu de tot ,si tre sa intre
![]()
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Incepator
|
ok,mersi de sfaturi.dar totusi nu inteleg un lucru:ceea ce patesc este o problema care se poate rezolva,prin ducerea masinii in service,sau nu este necesar,se va rezolva de la sine????!!!!va rog un sfat.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 156
|
asa e masina, asa e cutia
asa e toate ![]()
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
Motorizare : 1.4 MPI 75 CP
Posturi: 29
|
Si cutia mea face fite dar fiind obișnuit de la cutia automata avuta pe espero, iarna sunt conștient ca trebuie sa aștept sa se īncălzească puțin pentru a intra calumea īn viteza . Iar faza cu "reverse" am intalnit-o și eu dar nu īmi pare grava .
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
|
nu ti se pare grava?dar nu ti se pare grav ca dai 9000 euro pe o masina,care de noua face "fite",si noi tot ce facem este sa zicem:"asa mai fac ele".sincer,nu sunt de acord cu asta!!!incep sa regret tot mai mult alegere facuta!!!service scrie pe ea,pana merge cum trebuie!!!cel putin asta e parerea mea
|
|
|
|