-Cum functioneaza centurile cu pretensionare si limitator de efort I.C.E. & Security
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| I.C.E. & Security dacia sandero In Car Entertainment- boxe, head unit-uri, amplificatoare, DVD-uri, alarme si alte gadget-uri,woofer dacia sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 | |||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
Din pacate site-ul nu ma lasa sa upload-ez fisiere video (multumim moderatorilor pe aceasta cale) asa ca a trebuit sa-l urc pe youtube.
Dupa cum se poate vedea pe filmulet, acesta e facut de firma Autoliv, care doteaza si Dacia cu centuri de siguranta - deci, ceea ce se vede in imagini e posibil sa fie exact sistemul pirotehnic cu care vine echipat Sandero cu airbag-uri laterale. Din aceste imagini (si din ce am citit pe site-ul firmei, care by the way, lucreaza si cu BMW, Volvo) imi dau seama ca tot mecanismul pirotehnic se afla dupa captuseala si plasticele care imbraca pilonul B al masinii (adica stalpul dintre usi). Enjoy...
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
poti sa multumesti cui vrei tu, dar poti pune fisiere video, in anumite dimensiuni si formate insa. detalii are xp, nu moderatorii. oricum, cu placere
![]()
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
aha, pai o sa-i dau un pm xp-ului sa-mi zica ce formate si ce dimensiuni sunt acceptate.
ps. oricum, am incercat sa-l urc aici in vreo 3 formate, da nu m-a lasat sistemu' ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947