-Culoare Sandero Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-22-11
Motorizare : diesel 1.5 dCi 85 CP
Varsta: 28
Posturi: 15
|
Buna ziua,
Urmeaza sa imi iau un Sanderut (1,5 dCi 75CP) si m-am poticnit ca tiganul la mal, nu reusesc sa ma hotaras asupra culoarii. As vrea un Bleu Electrique dar nu am vazut nici una in realitate. Are cineva culoarea asta? Poate sa ataseze cateva poze, va rog ? Multumesc frumos ! |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
buna alegere la culoare. la sandel...
glumeam. sa il stapanesti sanatoasa si fara evenimentele de prin forum ;)
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
LOL, inca o persoana care cumpara o dacie fara sa citeasca ce scrie pe forum.
Nicoleta, unii iti fac urari, eu unul te compatimesc de pe acum...o sa intelegi la ce ma refer mai incolo... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
Am citit eu pe forumuri (mai pe sarite pt ca nu am vrut sa ma deprim) dar cand la banii de care dispui ai de ales intre un Logan si un Sandero ... decizia se justifica, zic eu :P
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
@ bunicuta : hai ma, fi optimist. poate are noroc
. poate asteapta atat ca sa o insonorizeze, sa remedieze consumul enorm, sa rezolve problema vesnica cu apa in habitaclu(av vz ca si pe forum duster s-a mentionat, deci...exista la toate oficial ), cu casetele de directie, ii dau cu bison antimucegai pe tavan.....aaa....sau poate au multe comenzi in jermanica si le onoreaza.sincer, daca as avea acum banii bagati in sandero in 2008 m-as gandi mai bine ce sa fac. mi-a placut cum arata si imi place, dar daca pui in balanta ce vezi pe forum si traiesti pe pielea ta alaturi de ce oferte mai ai...
"Sunt eu un maniac? Probabil ca da, pentru ca-mi place sa-mi bag banii in masina mea..." Last edited by AG25FLI : 28th March 2011 at 20:41 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
@bunicutza: si ce masina noua sa cumpere in banii astia? recomanda ,poate se razgandeste.
Si ca o chestie: am destule probleme cu skoda la 7500 de km cat sa cred din ce in ce mai mult ca sandero isi merita banii. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Ma intreb daca sunt comparabile? Si crezi ca este o masina lipsita de probleme , in afara de faptul ca este foarte mica si nu ai loc in portbagaj? Iar plansa de bord parca este desenata dupa cea a unui scuter...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-13-11
Motorizare : 1.6l
Posturi: 73
|
Sparkul are 850 de cm cubi...este masina de oras si atat...nu se compara cu Sandero nici ca putere nici ca volum.
Sandero este cea mai buna masina nou la banii astia. In rpimul rand 99% din oameni o cumpara pe credit...nu mai exista credit pe 10 ani la o masina asemanatoare ca volum/putere/pret. In alta ordine de idei consumul tine de sofer...eu consum constant sub 9% in Bucuresti la motor de 1,6 de fapt consumul e undeva la 8,3-8,4 Last edited by Mishoo : 29th March 2011 at 18:46 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Incerc de mult sa-i explic bunicutei acest aspect , dar nu-i pot schimba parerea ce,totusi, o respect. Doar pot pot sa aduc contra-argumente la parerile lui.
@bunicuta: mai bine comparai cu aveo, e o masina atractiva , dar un prea cunosc probleme pe care le poate avea. Iar despre CRUZE spun ca este o varianta demna de luat in seama. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-13-11
Motorizare : 1.6l
Posturi: 73
|
Spark pleaca pe site-ul Chevrolet de la 8210 euro
Aveo pleaca pe site-ul Chevrolet de la 9820 euro Cruze pleaca pe site-ul chevrolet de la 14195 euro Deci nu exista rival la pret pt Sandero care pleaca de undeva de la 7250 euro |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
Adevarul e ca acum as vrea sa fie si roz bombon cu picatele numai sa o vad a mea
(astept dupa tichetele de rabla). Prefer Sandero pt ca are portbagaj incapator, pret rezonabil, arata bine - compact, sunt convinsa ca or sa apara probleme dar nu exista masina perfecta (mai ales in banii astia). Oricum, multumesc mult pt sugestii, sunt binevenite toate. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
O varianta demna de luat in seama poate fi si mineral blue...arata ff bine.Doar e culoarea mea
Si nici nu sunt multe cu culoarea asta.
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
|
Exact asa au parintii mei, nu vreau sa o confunde. Chiar daca a lor e Logan nu vreau sa risc :P. Oricum f frumoasa culoarea, eu le-am ales-o si lor pe logan ;)
|
|
|
|