-Cu ce vă īntreţineţi bordul şi celelalte elemente din plastic? Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Eu folosesc şerveţele umede pentru prichindei şi o lavetă cu microfibră.
Deşi am primit cadou un Spray cu silicon nu l-am folosit pentru că am auzit că face mai mult rău decāt bine.
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
eu cu niste servetele umede speciale pentru plasticul folosit la interiorul masinii. se gasesc in Alba Iulia in mall (eu acolo am gasit in vara) si costa 4 lei. o sa pun siniste poze cand am timp.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Posturi: 616
|
eu de obicei o duc la spalatorie odata la 5 zile, am observat ca folosesc servetele speciale in mod normal, dar sunt intrebat cu ce doresc sa lucreze.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Ne poţi spune şi nouă ce șervetele speciale folosesc īn mod normal şi ce alte şerveţele alternative īţi oferă spălătoria respectivă? Mulţumesc!
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Posturi: 616
|
sincer nu stiu cum se numeste firma care le face...nu stiu daca nu se folosesc de multe spalatorii... ce pot sa-ti spun e ca sunt galbene, mai groase. Nu am intrebat niciodata nimic in legatura cu ele,dar le folosesc doar pentru bord.Cand am spun ca sunt intrebat cu ce vreau sa lucreze se refera la a folosi silicon spray sau aceste servetele..nu au o anumita denumire. Am sa intreb sambata cand merg.
Last edited by need for speed : 5th November 2008 at 18:29 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 190
|
Nu e bun siliconul deloc. Mai bine stergi bordul cu o laveta uscata. Credeti-ma stiu ce spun am lucrat la o spalatorie auto cand eram la scoala.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 433
|
Roby1992 poti sa ne dai mai multe explicatii, de ce nu este bun???
![]() Eu am cumparat spray siloconic din carrefour si mi se pare destul de OK. Nu da luciu acela, cel putin mie nu`mi place, si de fiecare data dcand sterg cu el.. se ia destula negreala pe carpa. Tu ce folosesti pentru a sterge bordul,fetele de usi.. etc Last edited by Shoot : 12th January 2009 at 17:23 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 190
|
In timp, din cauza caldurii şi a soarelui, bordul crapa si se decoloreaza. Mai bine stergi bordul cu o laveta din microfibra pe care pulverizezi Clin sau orice solutie de sters geamuri.astfel bordul se curata de tot praful.
Din cauza siliconului se depune si mai mult praf. Last edited by Roby1992 : 12th January 2009 at 21:55 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Roby1992 are dreptate. Īn timp, produsele pe bază de silicon deteriorează bordul.
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-29-08
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 45
|
Exista servetele umede speciala pentru interiorul masinii in benzinarii, insa pot fi folosite cu succes si cele pentru ingrijire corporala, atentie totusi sa nu contina alcoohol.
|
|