-Ct88wgr My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 433
|
Poza care o ai si la Avatar este foarte reusita.
Usor usor apar "Sandilai" modificati, pe zi ce trece ma bucur ca nu am luat logan si am ales sandero. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-20-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 11
|
Nu este neon, este o banda de leduri, si este prinsacu banda dubla adeziva si e prinsa de grila de plastic.
o intrebare pentru cei care au subwoofere pe masini voia va scad tuatiile cand il aveti la putere mare? eu am cadere cam de 150 de ture (asta cu condensator de 1.2 farazi U.S. Balaster) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
eu am si folosesc zilnic..si ii dau volum dar nu am nici o problema cu turatiile..este adevarat ca circul doar in oras, deci mai mult de 90 nu merg.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
|
Este vorba de relanti. Iti scade turatia pentru ca alternatorul iti opune mai multa rezistenta din cauza consumului prea ridicat de curent. Ca sfat, ma gandesc ori la un condensator 2x USblaster 1.2 Farazi ori la o baterie de curent mai mare, ceva peste 60 A. Deci este o parere personala si trebuie luata ca atare.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-12-09
Motorizare : 1.6 16v & 1.4 MPI
Varsta: 22
Posturi: 152
|
visinie ca loganu` meu. felicitari pe alegere, dar este o culoare pretentioasa, se vede repede orice urma de praf pe ea. vreau si luminite albastreeeee...foarte frumos se vede. ai grija de ea si bafta in continuare la modificat
![]() |
|
|
|