-Concluzii Sandero la rece Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
|
Acum ca o mare parte dintre noi si-au cumparat-o am ajuns fircare poate la cate o concluzie. mai mult sau mai putin....sau poate remuscari ( de genul...mai bine imi luam altceva..).
Voi ce credeti? care ar fi partea labila a acestei masini??voua ce vi s-a parut poate ciudat in trafic...(de functionare vorbind).? Daca v-ati cumpara peste 2, 5, sau 7 ani alta masina la ce ati fi mai atenti la o alta masina?? Ce ati vrea sa aibe in plus fata de ce avem noi acum?? M-am gandit ca ar fi interesante aceste lucruri in ideea de a ne ajuta unii pe altii , de a ne cunoaste masina cat mai bine....si a sti practic ce am cumparat....pentru ca in afara de cateva informatii oficiale tehnice...si cateva test drive-uri nu cred ca au putut fi foarte elocvente cel putin pentru mine unul (este vorba de momentul achizitionarii) - scrierea nejustificata cu majuscule, litere īngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa. Last edited by Stefan : 27th September 2008 at 22:00 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-17-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 56
|
Personal sunt foarte multumit de masinuta! Timuta de drum buna , silentioasa , bine antifonata , confort, si astea toate la un pret raport calitate zic eu imbatabil. poate ca ar fi fost mai pe placul nostro pentru sufletel sa fi modernizat interiorul putin mai bine, cu un eventual display pe centrul bordului , si poate alte mici finisaje dar de efect. In rest totul e ok pentru mine.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Am masina de 3 luni, 4500 km. Pana acum nu am intampinat niciun fel de problema. Motorul trage mai bine dar se aude ceva mai tare ca la inceput. Daca in momentul cand am cumparato eram in dubiu intre Sandero si second hand Volkswagen, acum pot spune ca ma felicit pentru alegerea facuta.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 158
|
Hai sa fim seriosi ! Sandero este o masina noua si inca vom fi multumiti de ea cel putin un an.Abia dupa aceea vom putea vorbi cat de cat corect si concret.Pana atunci fiecare isi poate spune parerea mai mult sau mai putin avizata, de regula mai mult subiectiv pentru ca suntem inca incantati de noua noastra jucarie.
Sandero este FUN! Daca il comparam cu alte masini din vest chiar mai vechi o sa constatam ca-i lipsesc o serie de lucruri care ne-ar putea face viata mai frumoasa. Mai bine sa o luam asa cum este si sa evitam comparatiile cu masine gen Audi,BMW, Mercedes, Fiat si lista poate continua. Cred insa ca Dacia putea sa faca si ceva in plus pt aceasta masina.O trapa ! Evident ar fi fost optionala dar cred ca s-ar fi gasit multi doritori . Deocamdata singurul lucru care ma nemultumeste este pretul prea mare practicat de dealeri la unele optionale.
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
..la faza cu preturile asa este.Nu fac o comparatie cu alte firme..dar...reduceri la Dacia voi ati vazut??....toata lumea mai lasa din pret....dar aici n-ai sa vezi..!! Iar peste 2 sau 3 anu de vei vrea (daca va exista la dacia) Bay back...sau sa o vinzi si sa iti iei altceva plus clar o diferenta.....nici macar nu vreau sa ma gandesc ..ce va iesi....Dar asta e ne-am cumparat-o pentru necesitatile noastre este foarte buna..sa vedem in timp cum se comporta!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Avansat
|
Chiar ar fi interesant daca initiaza cineva un sondaj pe tema trapei pentru Sandero.Cine se baga?Eu cel putin mi-as fi dorit sa pot alege o astfel de optiune.
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Stefan are dreptate!Toata lumea lasa la pret pentru ca nu li se vand masinile ca sunt prea scumpe.unde mai pui ca exista un blocaj pe piata masinilor noi din cauza ca sunt prea mari taxele la o masina noua decat la una veche.
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Pana acum masina s-a comportat impecabil, conform pretului ei si asteptarilor mele. Dar e prea devreme sa trag niste concluzii dupa numai 1300 km parcursi. Despre concluzii cred ca putem vorbi abia dupa 15-20.000 km parcursi si nici atunci pe deplin edificati.
Pot spune doar ca inca nu am reusit sa-mi gasesc cea mai ergonomica pozitie pe scaun, poate pentru ca scaunul si volanul au mai multe posibilitati de reglaj - Laureate (am 1,81 m si 94 kg). @ azu (despre gropi) Ai verificat presiunea pneurilor?
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
|
...mai exact daca nu le-am lasat 4 ..cu cat au venit ele nu??................le-am adus la 2.2..respectiv 2 (nu mai stiu ordinea excat dar e ca la carte fata spate).....si am grija de masini..poate mai mult decat mine........dar asta e....eu am 1.6 lauretul
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
|
apropo........la fiecare groapa luata ...mai mult sau mai putin serios se aude un troncanit..ceva de genul asta...pe spate...nu imi pot da seama cam ce ar putea fi...parca de noua nu facea....aveti idee cam ce ar putea fi..??
aaa..si ar mai fi o problema.....la rece ca sa spun asa schimbatorul de viteze are momente de intra parca mai greut in viteza.....e oare normal sa se mai intample asa??? Last edited by azu : 7th October 2008 at 16:07 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
pe spate in partea dreapta, si eu mai aud din cand in cand un fel de troncanit.
Presiunea in pneuri e aceeasi ca in prima zi cand am ridicat-o de la dealer. |
|
|
|
|
|
#15 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
Cred ca ai presiunea mai mare decat ar trebui....verifica !! |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#16 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
1.trapa ar fi super.
2. butoanele care actioneaza geamul sa fie pe usa ca la majoritatea masinilior(imi place la cielo cum sunt) 3. sa existe functia de impuls la aceste butoane 4. termometru pt exterior mi se pare util 5. consum instant lipseste fata de versiunea logan 2005 pe care o are tata 6. stergatoarelede proasta calitate si insuficient de mari incat sa stearga tot parbrizul 7. reglajul farurilor sa fie si el electric, sa nu mai vb de niste xenoane pe care le-ar putea pune 8. manerele exterioare ale usilor parca ar fi de tir asa sunt de mari.ceva mai mic si mai aerodinamic ar fi indicat(ca la logan) 9. roata de rezerva sa fie sustinuta intr-un lighean(ca la logan) nu in grilajul ala. 10. in bord nu exista un slot pt pix(ca la logan) dar exista acolo un slot destul de util 11. 2 boxe in hayon ar rupe gura targului sa mai continui???o sa inceapa lumea sa imi zica de ce am ales sandero.r: imi place asa cum e. p.s. mie la 45 de km parcursi in oras imi scade o liniutza la benzina(consuma enorm) in afara 180 de km cu 2 liniutze(excelent)
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Mai,cam cat inseamna o liniuta din aia!Nu reusesc sa fac calculul cum trebuie!Sunt 9 in total nu?Si cati litri are rezervorul!42,45....dar mai ramane problema rezervei...aia chiar nu stiu cat este.Deci,cati litri are o liniuta?
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
Rezervorul are practic peste 65 l, dar producatorul da capacitatea lui de aprox. 50 l pentru ca ia in calcul, printre altele si pastrarea unui volum de expansiune. De altfel, la prima oprire automata a pompei (uneori a II-a) vei avea in rezervor cca 50 l de carburant. Cei din service mi-au spus ca martorul luminos de alerta se aprinde atunci cand in rezervor mai sunt aprox. 7 l de carburant. Prin urmare, o liniuta reprezinta cca 4,77 l de carburant.
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Avansat
|
Din observatiile mele am constatat ca daca alimentezi de exemplu cu 17 l de benzina se vor aprinde 4 liniute.Cei doi litri peste 15 vor intra intr-o linuta noua si o vor aprinde chiar daca ea nu este completa.Asta e bine de stiut.Daca esti pe zero si pui 17 l se vor aprinde 4 liniute , tot 4 vor fi si daca alimentezi cu 18 sau 19 l.
Deci o linuta merge cam pe 5 l in mare.E greu de spus cat este exact o liniuta pt ca capacitatea oficiala este de 50 de l dar toti stim ca este ceva mai mare , dar nimeni nu stie exact cu cat.maniac_user a spus peste 65 si deci o liniuta este 4,77 l dar daca rezerva nu este de 7 l ci numai de 6 sau 5?
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
5 l clar ce atata filosofie.in afara e excelent daca mergicu 80-90 dar in oras te sparge in consum aproximativ 10.
|