-computer de bord Stepway Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-30-11
Motorizare : 1.3
Posturi: 4
|
Salutare la toata lumea,
As dori sa stiu daca pe un Stepway se poate pune computer de bord sau... activa (cum am vazut pe un link din acest forum - activare comp. de bord Sandero __ 70RON) ?? Multumesc in avans pentru replay! ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Pai eu zic ca se poate si pe Stepway, de ce nu s-ar putea. Avand in vedere ca Stepway e 99% Sandero care la randul lui e 75% Logan, de ce nu s-ar putea. In fond computerul e acelasi pe toate 3. Defapt cred ca e acelasi la toate gamele Dacia.
Vorbeste cu baietii de pe Imbunatatiri LOGAN poate au pe cineva si in Bucuresti. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-07-11
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 20
|
se poate, ia legatura cu baietii de la imbunatatiri logan, asa cum te.a indrumat si colegul Goan
ca idee iti schimba un cip de pe placa de bord iti trage un fir de la ecu in bord (am inteles ca unele sunt precablate) si iti pune maneta cu buton cb (varianta asta cred ca e mai scumpa) sau un buton valet
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-30-11
Motorizare : 1.3
Posturi: 4
|
Multumesc de raspuns!! sa inteleg ca daca masina este in garantie ... ea (garantia) se pierde daca umblu la treaba asta (CB)?? Sau se poate face la un service agreat Dacia (pt. a nu pierde garantia)?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
|
asta cu garantia e cu dus si intors, link.ul pus de colegul goan, este doar o parere, din cate stiu eu, daca te depisteaza o sa pierzi garantia bordului...
dar daca pui maneta stergatoarelor cu buton mai greu sa.si dea seama ca ai umblat tu pe acolo, iar daca pui un buton valet, pune.l undeva mai ascuns (eu il pusesem pe tunelul franei de mana, undeva in lateral pe partea dreapta, loc unde puteai baga doar undeget ![]() acum am modificat blocul stock (mai exact am pus un buton in el) daca va uita.ti cu atentie, el se apasa putin
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
blocul stergatoarelor presupun, eu l.am modificat, l.am dat jos de pe masina, l.am desfacut, are niste cleme, daca apesi pe toata maneta o sa vezi ca se apasa putin cu totul, inauntru, in capatul tijei am avut loc sa pun un buton, numai daca o sa.l desfaci o sa.ti dai seama, daca vrei sa te apuci de modificarea asta o sa.ti spun si unde sa leci firele butonului, ca nu mai stiu sigur acum, oricum, ca idee unul se duce la nu stiu ce pin al mufei gri (parca) si un se leaga la masa.
|