-Ciudatenie sau normal? Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-29-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 33
Posturi: 17
|
Salut. Am un sandero 1.6l cu 6400km la bord.
La 110-120KM la ora pedala este deja lipita de podea.....apoi incet creste pina la 160 (atit am avut curaj). Peste tot pe unde lumea se lauda cu viteza atinsa spune :" am atins 160 km la ora si mai aveam pedala....". Este normal ?Este vreo problema? este limitat motorul pina la un anumit kilometraj?Patineaza ambreiajul?Astept un raspuns de la oamenii care au aceiasi problema sau au mai multa experienta ca mine. Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
de ce nu-i spuneti omului ca 160 se prinde si apasand pedaa progresiv si atunci e valabil "mai e pedala", in loc sa radeti?
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Ori...ori ...
- ori nu stiu sa dea un raspuns exact si atunci scriu si ei ceva, ca sa nu treaca timpul fara sa fie bagat in seama initiatorul topicului - ori n-au experienta atingerii limitei superioare a vitezei si atunci chiar ca n-ai cum sa dai un raspuns argumentat - ori nu a existat interes pt asa viteza .... (eu n-am depasit 130 si nici acolo n-am stat mult )Last edited by Sand'dana : 26th September 2011 at 14:29 |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
![]() Nu am nevoie de invitatia nimanui pentru a comenta pe forum. ![]() Nu am jignit pe nimeni si nici n-am facut comentarii "subtile" gen "Problema este intre scaun si volan" Postul meu anterior(dealtfel intr-o nota glumeata) facea doar referire la o intrebare devenita deja retorica ... cea pusa de seba ...de ce nu explicati omului ce are nevoie sa auda, in loc sa radeti de el...Dar deh... Eu macar am avut sinceritatea sa ma incadrez in categoria nepasionatilor de viteza excesiva. Si da, da, BRD, doar ma cunosti stii ca nu mai pot de rasu plansu acu ![]() Si cica sa fim un club unit, prietenos, eventul sa punem si de-o regionala! Ha ! Cu cine ? Last edited by Sand'dana : 27th September 2011 at 00:35 |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#5 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Posturi: 295
|
Salutare...
Hop si eu ca tot n-am mai scris nimic de muuulta vreme. Pana acum n-am vazut nici macar un raspuns cat de cat acceptabil... Nu e nevoie sa te duci pana in limitare la schimbarile de trepte pt. a ajunge la 160...e adevarat ca va dura mai mult dar chiar nu e buba. La 620km...e adevarat ca masina e cam la inceput...si 160 ar putea fi considerat "top speed"...desi va spun ca la 30 000km cu motor de 1,6 te duci frumos pana la 175. Eu as ruga initiatorul sa ne dea cateva detalii : - daca drumul era in usoara urcare (si avand in vedere ca are doar 6200km la bord...s-ar justifica) - daca nu cumva a incercat sa ajunga la aceasta viteza plecand de undeva mult subturat in a 5-a (de ex. daca la 1800-2000 ture la a 5-a ii dai talpa te uita al de sus pana ajungi la 160) - si nu in ultimul rand daca nu cumva a umblat la cauciucuri.. Ultima remarca este pt ca sunt stan patitu' ...m-am luat dupa cineva si am pus 195/65 R15...cica sunt la fel dar doar un pic mai late...apoi am studiat si am vazut ca e nu e chiar asa...ci si diametrul e un pic altu...motiv pt. care trebuia sa dau matanii sa ajung la 160km/h...ca sa nu mai zic de consumurile de 14% in oras si 9-10% in afara... Bafta! ps. nu sunt pasionat de viteza...dar parca uneori drumul e prea atragator ca sa nu te dai un pic la masina...
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-29-11
Motorizare : 1.6
Posturi: 17
|
Salut. e interesant sa vad cum fiecare om isi da cu parerea. Unii chiar incearca sa inteleaga si sa ajute, pur si simplu pedala de acceleratie era reglata prea jos. In 5 minute un prieten "a saltat-o " de la arcul cablului.
Last edited by Seba : 11th October 2011 at 20:01 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-03-12
Motorizare : 1.4 top speed mach 5
Varsta: 41
Posturi: 55
|
tureaza a 4a mai mult ~5000 si apoi schimba a 5a si ai sa vezi ca ajungi mai repede la 160 si mai ai si pedala
sau poate ca , cablul de acceleratie nu-i reglat cum trebuie si nu se deschide destul clapeta... |
|
|
|