-Chestionar kit crossover Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-02-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 25
Posturi: 13
|
mai bine il facea negru ca arata mai bine, asa de naspa arata, singurul lucru care arata super bine, ii eleronul de la haion care ii chiar reusit dar restul elementelor din kit is de toata coma, ce au vrut sa faca polo cross? diferenta o face o motorizare mai buna, jante pe 16" si o garda la sol marita plus ceva dotari nu un kit amarat si ala GRI (FOARTE DACIA >
![]() la cum arata masina adica hach puteau investi in kitul ala RS personal daca o sa imi placa masina o sa o comand, doar cu eleronul ala, pe care sper sa nu ma taxeze in plus doar ca aplica un strat de vopsea ![]() Last edited by W3f : 18th May 2008 at 15:21 Motiv: greseli de ortografie :) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Eu zic ca mai bine de aia 1000 de euro sa ne luam airbaguri laterale sau alte chestii care tin de siguranta si garantie extinsa, lucruri care nu se vad, dar se "simt".
A, bine, daca avem de cheltuit asa multi bani, de ce nu? Dar cand ajungi sa investesti intr-o masina low-cost 12-13 000 de euro stai si te gandesti, de ce nu te-ai orientat spre altceva? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Ba da se vinde si pe bucati.
Exemplu: http://www.carstyling.be/renault/sanderoconfig.swf Bifeaza numite elemente ale kitului pentru a vedea cum arata separat. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-13-07
Motorizare : 1.4MPI 75cai / 1.5DCI 85cai
Varsta: 30
Posturi: 8
|
Salutare oameni buni, am trecut si eu azi printr-o locatie unde erau cateva Sandero parcate printre car si asta de se vede la promotor.
Mie personal nu imi palce culoarea argintie in combinatie cu rosu. Ar trebui sa iasa si pe alte culori dar deocamdata sa iasa Sandero ![]() Vizionare placuta. PS: De ce nu iese domnilor si in doau usi sau macar cu un kit sport mai joasa si pentru aia care nu au de gand sa faca alpinism cu ea?
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-15-08
Motorizare : 1,4
Posturi: 33
|
Multumesc,Stefan pt site.M-am jucat putin cu fiecare element.Concluzia:kitul gri nu merge decat pe nuante de gri deschis ale masinii.In schimb cel negru merge pe mai toate.Frumos ar fi sa fie in culoarea caroseriei,mai ales la versiunile de top.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
|
Dupa cum a zis si Stefan in Baneasa la Academia Automobilului mai exact complex Metav se numeste locatia. Am vazut ca au inceput deja sa iasa cu ele din curte. Am admirat acum vreo doua saptamani un exemplar in trafic (fara acest kit). Arata foarte bine si in miscare nu doar static
Am incetinit si l-am admirat un pic, foarte cocheta masina. Faza e ca nici una din cele parcate acolo nu e pe motorina ceea ce intareste spusele unora cum ca nu vom avea parte de motoare disesel din prima
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
ontopic: daca mai trece cineva pe la Renault Academy din Baneasa si mai apar prospaturi sa le fotografiati
![]() ![]() offtopic: logan phase deux nu erau pe la Renault Academy? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
|
Dacia=Roamnia, Romania=drumuri foarte prost asfaltate+gropi => e clar romanii vor un jeep mai mititel care sa nu fie nici 4x4. Pai si kitul de la Logan e in acelasi stil, imita accesoriile de masina de teren.
Mare pacat ca nu ii duce mintea si la ceva sport si la niste preturi mai reale nu ca kitul de Logan care e 1000E! Oameni buni, sunt doar niste plastice lipite, masina e aceeasi! Kit-urile astea au fost facute parca in gluma pe ideea, hai sa vedem cati la iau ca sa vedem cati ar vrea un offroad de oras. Daca aude cineva cu un cuvant de spus undeva, va rog frumos si un kit sport! ![]()
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-11-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 37
Posturi: 6
|
As cumpara, dar numai eleronul de pe hayon. Poate aparatorii pt. proiectoarele de ceata, dar nu la un pret mare.
Ar putea sa faca o varianta sport cu garda la sol mai mica si roti mai late, eventual frane cu discuri la toate cele patru roti. Ce ziceti? |
|
|
|