-Centuri de siguranta spate (element lipsa ?!) Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero Centuri de siguranta spate (element lipsa ?!) - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero : Probleme Tehnice
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Centuri de siguranta spate (element lipsa ?!)

Dacia Sandero : Probleme Tehnice

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 5th August 2009, 14:45   #1
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
bunicuta is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit Centuri de siguranta spate (element lipsa ?!)

Sal'tare, deci...maica-mea are cam 1,7 m inaltime si se tot plange ca centura (stanga - dreapta, nu conteaza) spate nu ii sta bine, ii sta pe gat, si cam are dreptate, in schimb eu nu am nici o problema, avand cam 1,86 imi vine bine peste clavicula si pe langa gat. Buun.
Azi am vazut in Kaufland un Sandero Preference sau Ambiance, cert e ca nu era Laureate sau Prestige...si am vazut o chestie interesanta: la centura din partea dreapta spate centura era trasa printr-un suport din plastic care era fixat intr-un locas din plastic (eu am doar acele locasuri) care e situat langa maneta de rabatare bancheta. Pe partea stanga nu avea acel mecanism de sustinere centura.
Ideea e ca cu acel suport, centura i-ar veni perfect maica-mii...si in genere ar fi util pentru oamenii scunzi.

Intrebarea e: are careva acel suport (sau chiar ambii) la centurile spate ? Oare mie au uitat sa mi-l monteze, sau poate doar se monteaza la variantele mai ieftine (preferance, ambiance), sau poate a cui era masina si l-a montat optional la dealer ?

ps. sorry, nu am poze cu acel suport
bunicuta e offline   Reply With Quote
Vechi 14th September 2009, 15:44   #2
Nemurit0rul
"Sandel" Incepator

Nemurit0rul's Avatar

Data inscrierii: 09-13-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 6
Nemurit0rul is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

cred ca au omis sa puna centura, eu am si suportul si centura doar ca atunci cand deschid geamul, flutura eticheta )
Nemurit0rul e offline   Reply With Quote
Vechi 14th September 2009, 20:00   #3
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
bunicuta is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Nu au omis nimic, mi-am dat seama a 2-a zi care era smecheria
centura de siguranta era ea insasi infipta in acel lacas din cheder (o fi pus-o proprietarul sa nu-i zdrangane prin masina)
bunicuta e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 18:26.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google