-cel mai bun gps Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari cel mai bun gps - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Intrebari frecvente
Înregistrare Întrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

cel mai bun gps

Intrebari frecvente

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 3rd May 2009, 14:44   #1
tataieb12
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 12-05-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 57
tataieb12 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Exclamation cel mai bun gps

salut , asa cum am spus si in titlu as vrea sa stiu care este cel mai corect gps din punctul de vedere al haritilor si al strzilor din orase . ma intereseaza pentru ca vine vara si vreau sa merg in concediu si e naspa sa vrei sa mergi undeva cu harta in mina si cu ochii dupa oameni . vreau ceva bun spre foarte bun . astept parerile voastre , a acelora care au si care au folosit un gps la noi in tara .
tataieb12 e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd May 2009, 15:10   #2
dangiurca
"Sandel" Incepator

dangiurca's Avatar

Data inscrierii: 11-13-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 55
dangiurca is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

salut.eu am un asus r300,a costat 800 lei,l-am folosit prin bucuresti si un drum constanta-poiana brasov,si sunt multumit de el.se poate si mai bine probabil,dar la bani mai multi.are ca harta igo2008,care am inteles ca e una din cele mai bune,si are si posibilitatea updatari hartilor de pe site-ul asus.apreciere: 7/10
dangiurca e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd May 2009, 19:14   #3
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
marian66v is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Harta este importanta, eu am BluePanther V350-B cu igo 2006 updatat 2007. Azi am facut un drum la Slanic Prahova, la dus a mers perfect dar la intors l-am oprit, ma exaspera cand a inceput sa ia la rand toate stradutele, gps-ul functioneaza bine, adica este rapid si nu pierde semnal dar harta este de tot rasul, asa ca iti recomand sa cauti un gps cu igo 2009.
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd May 2009, 21:51   #4
dangiurca
"Sandel" Incepator

dangiurca's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

apropo de harti.eu pe gps-ul meu(asus r300)am versiunea de harta 4.8.3(probabil cei care au acelasi gps stiu despre ce vorbesc).aveti idee daca au aparut update-uri,si daca au aparut,de unde le scot si cum le instalez.gasisem o versiune,4.9.2,dar am inteles ca e pentru paneurope,si are tari mai putine.sincer,nu prea ma pricep la tot procesul acesta.poate ma lumineaza si pe mine cineva!multumesc
Vechi 4th May 2009, 15:49   #5
florienb
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 05-04-09
Posturi: 7
florienb is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

orice garmin, este tatal gps'urilor
florienb e offline   Reply With Quote
Vechi 4th May 2009, 22:03   #6
rouwlee
"Sandel" Incepator

rouwlee's Avatar

Data inscrierii: 11-16-08
Varsta: 27
Posturi: 41
rouwlee is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

eu am un mio C250 + Miomap 3.3 cu versiunea cea mai recenta de harta (?) Romania_TopMap_2008.10_090120.fbl

nu trebuie confundat aparatul cu harta.

eu am ales acest aparat pentru ca se poate hack-ui usor, adica de copiat harti descarcate de pe net + modificat setari care din soft nu se pot seta. Primeste semnal repede si gaseste drumul optim in 1-2 secunde.

harta, chiar daca e cea mai recenta nu cunoaste strazile recente cu sens unic (Cluj-Napoca) dar in afara orasului se descurca foarte bine, chiar in acest weekend am facut ruta Cluj - Targu Mures - Sovata - Baile Balvanyos - Sovata - Targu Mures - ceva drum comunal inspre Reghin (pt a evita aglomeratia intre Turda si Cluj Napoca) - Cluj-Napoca ~ 750 km

Eu va recomand acest aparat ;)
rouwlee e offline   Reply With Quote
Vechi 4th May 2009, 23:58   #7
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Ai dreptate in tot ce ai scris. Eu unul nu prea folosesc gps-ul si cred ca din aceasta cauza am si unele lacune in ceea ce priveste setarile acestuia. Iti cer parerea pentru ca i-am facut cam toate setarile posibile dar rezultatul este nemultumitor. Sa ii pun puncte de reper pe touch screen sau sa ii scriu aceste repere este greu si ia mult timp. Traseul pe care il face singur este pe soselele cele mai importante indiferent daca il setez pe traseu scurt, direct sau economic. Daca intr-un itinerar sunt zece strazi paralele si ii dau evita, imi ia la rand toate strazile. Ca sa nu mai continuii, spune-mi te rog cum setezi pentru a merge pe un itinerar dorit fara a tot evita anumite puncte date de gps sau traseul dat de acesta. Nu cred ca gps-ul are vreo problema pentru ca, dupa cum am spus mai sus, nu pierde semnal, reconfigurarea traseului o face imediat dupa ce am trecut de strada indicata de acesta iar softul este Windows CE Core 5.0. Multumesc.
Vechi 5th May 2009, 19:53   #8
rouwlee
"Sandel" Incepator

rouwlee's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Citat:
Originally Posted by marian66v
Vezi Post
Traseul pe care il face singur este pe soselele cele mai importante indiferent daca il setez pe traseu scurt, direct sau economic.
Acest lucru e foarte interesant pentru ca teoretic (in cazul drumurilor mai lungi) aceste trasee ar trebui sa difere (putin). Ar mai trebui sa te uiti la tipul drumurilor, prin care lasi sa treaca traseul (drum in stare proasta, drum principa, autostrada, etc.). Propria experienta: "drumul in stare proasta" trebuie scos din optiuni

Citat:
Vezi Post
Daca intr-un itinerar sunt zece strazi paralele si ii dau evita, imi ia la rand toate strazile.
Asta e normal, pentru ca gps-ul iti cauta traseul cel mai scurt, iar daca ai evitat strada respectiva, ia urmatoarea strada astfel incercand sa minimalizeze lungimea traseului.

Citat:
Vezi Post
...cum setezi pentru a merge pe un itinerar dorit fara a tot evita anumite puncte date de gps sau traseul dat de acesta
solutia mea: pune din cand in cand Via points, spunandu-i ca tu vrei sa treci pe acolo neaparat. De exemplu intre Cluj-Napoca si Reghin gps-ul iti da un drum aproape drept de 100 km, dar daca tu stii ca acest drum e plin de gropi si vrei sa te duci prin Targu Mures atunci mai pui un Via point la Turda, sau chiar la intrare in Targu Mures spunandu-i ca tu mai vrei sa te opresti si acolo. Asfel traseul devine de 140 de km, dar probabil ca-l faci mai repede... A, si sa ai grija la ordinea acestor Via points

Sper sa-ti fie de folos ce am scris
Vechi 5th May 2009, 21:26   #9
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Da, multumesc frumos pentru raspuns. Am sal iau intr-o zi sa ma joc la el pana ii invat toate setarile. Inca odata multumesc pentru raspuns.
Vechi 5th May 2009, 22:24   #10
need for speed
"Sandel" de 5 stele

need for speed's Avatar

Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
need for speed is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Mi-am luat si eu un Blue Panther care contine igo 2008, full europa. L-am folosit in 2 deplasari si s-a descurcat perfect. Vede tot ce trebuie...camere video, radare, ..tot. Daca gresesc traseul in maxim 10 sec este recalculat. Am omis sa spun ca am platit pe el 400 ron.
need for speed e offline   Reply With Quote
Vechi 5th May 2009, 22:25   #11
rouwlee
"Sandel" Incepator

rouwlee's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

cu placere, mult succes ;)
Vechi 6th May 2009, 21:13   #12
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Multumesc rouwlee.
need for speed daca ai Blue Panther v350 acelasi tip am si eu dar nu are si detector de radar, intradevar te atentioneaza cand depasesti limita legala de viteza dar asta o face pentru ca stie ce viteza trebuie sa ai in acel loc si cu ce viteza te deplasezi. Este posibil sa vada anumite radare fixe daca i-au fost bagate in memorie dar pe cele mobile in niciun caz nu le vede.
Vechi 7th May 2009, 22:29   #13
manic_user
"Sandel" de 5 stele

manic_user's Avatar

Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
manic_user is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

În urma cu 2 zile mi-am luat un Nuvi 255W cu ROAD2008 preîncărcat. Astăzi am fost să-i montez folie de protecţie la o firmă care îşi are sediul pe o stradă din zona Şos. Giurgiului şi am rămas plăcut surprins când am constatat că GPS-ul mi-a afişat 0 Km până la destinaţie exact în faţa firmei respective. Sper să o ţină tot aşa.
Vechi 13th May 2009, 11:16   #14
Spadan
"Sandel" Incepator

Spadan's Avatar

Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
Spadan is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Citat:
Originally Posted by need for speed
Vezi Post
Mi-am luat si eu un Blue Panther care contine igo 2008, full europa. L-am folosit in 2 deplasari si s-a descurcat perfect. Vede tot ce trebuie...camere video, radare, ..tot. Daca gresesc traseul in maxim 10 sec este recalculat. Am omis sa spun ca am platit pe el 400 ron.
de unde l-ai cumparat ca pretul e super ok?
Spadan e offline   Reply With Quote
Vechi 6th July 2009, 15:25   #15
dangiurca
"Sandel" Incepator

dangiurca's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

sal.mi-am luat si eu un pda htc touch 3g,si are ca soft pt gps garmin,dar luand telefonul din tailanda,are numai harti din tailanda,si in plus nu prea stiu sa-l instalez.mai are cineva telefon de acesta?ce program gps folositi?
Vechi 6th July 2009, 17:10   #16
Rashx
"Sandel" Junior

Rashx's Avatar

Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 125
Rashx is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Nokia 5800 cu ultima varianta de Garmin la mine.Mi se pare cea mai tare chestie.Mai tare decat HTc-ul cu igo 2008 instalat.mie imi gaseste satelitii in 30 secunde,iar la ala dureaza cel putin 2 minute.Nivelul de detalii e destul de bun.Are si POI-uri si tot ce ii trebuie.Eu sunt multumit.Unde mai pui ca am si telefon si internet pe aceeasi jucarie la 800 RON.
Vechi 6th July 2009, 18:36   #17
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

30 sec cam mult, satelitii intra cam in 5 sec, iar Igo 2008 nu are treaba cu satalitii. Ce stiu este ca importanti sunt numarul satelitilor pe care gps-ul ii poate detecta.
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 18:25.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google