-cati "nasturei" aveti pe masina ? Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
| Vezi Rezultatele Sondajului: Am pe masina un numar de nasturasi : | |||
| niciunul |
|
4 | 28.57% |
| 1 - 3 |
|
6 | 42.86% |
| 3 - 5 |
|
4 | 28.57% |
| 5 - 7 |
|
0 | 0% |
| fara numar, fara numar |
|
0 | 0% |
| Alegatori: 14. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 07-10-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|
Cati "nasturei" aveti pe masina? Stiti la ce ma refer, acele foarte mici indoituri, de obicei circulare, datorate portierelor vecinilor de parcare. Dat fiind tabla care este moale, majoritatea logan/sandero au urme de acest tip. Hai sa ne intrecem....
deci.... hai, cu curaj !p.s. - da, optiunile se suprapun "la capete" dar nu stiu cum sa modific cifrele... votati dupa "speranta" Last edited by vic24 : 2nd June 2009 at 21:34 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
|
am 2...era in fata blocului si cineva cred ca a aruncat cu gheata de sus. sau gheata a venit de pe acoperisul blocului. nu mai conteaza. ideea e ca aveam geamul deschis si cand am auzit lovitura am iesit si am vazut pe masina un turture.asta e.
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 32
Posturi: 589
|
eu am multi "nasturei"pe partea dreapta vreo 8 aripa fata -spate si portiere,iar pe stanga mai putine dar mai profunde,asta e in parcare multi uita ca usa se deschide cu simt de responsabilitate ca nu-i singurul din parcare.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-22-08
Motorizare : 1.6
Varsta: 32
Posturi: 56
|
am 2 pe portiera pasagerului si...se pune si o zgarietura adanca pe partea pasagerului respectiv aripa portiere si stalp spate facauta de un binevoitor ???
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-11-08
Posturi: 21
|
Am si eu un nasture le portiera stanga spate din cauza unui camionagiu.Mai am de asemenea niste zgarieturi mici pe partea dreapta din cauza boschietilor de langa trotuar(stiti voi ..parcarea laterala).Oricum zgarieturile or sa iasa cand o sa fac un polish.Oricum calitatea vopselei este ff proasta.Imi pare rau sa recunosc, dar nu au schimbat nimic fata de logan.Dupa cateva spalari se vad acele minuscule urme pe vopsea(urme circulare).Asta e.Mergem mai departe
![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-14-09
Posturi: 13
|
Si io am primit 'cadou' un nasture dar cu diametru de 10 cm facut de un tampit care a venit in fuga si mi-a plasat un picior in aripa stg spate...in timp ce rula pe o strada slab luminata, dupa care a disparut tipu. mai cauta-l...
Poate s-o fi certat cu nevasta-sa sau o fi pierdut un pariu si n-avea pe cine sa se razbune. Ciuda mi ca o sarit si un pic vopseaua. Mi groaza sa ma duc in service ca raman fara ea cel putin o saptamana...dar altfel rugineste...nush ce sa fac. Bine ca nu i-am prins la nenorocitu ala picioru in roata ca putea sa ramana intr-un singur telescop. Asta e...traim in Romania unde orice se poate intampla oricui! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
Crisandele da fuga repede la service! Nu ai ce face! Multa bafta si sper sa te rezolve baietii cit mai fain! Eu din pacate am mers pentru zgomote si astia de la Dacia mi-au indoit usor un prag. Mai e varianta cu asigurarea casco daca ai (si e nasoala indoitura), sau daca nu iti poti lua tu 50-100 ml de vopsea la cod si iti face cineva cunoscut masina intr-un atelier. Vopseaua nu costa mult. In Cluj gasesti la Policolor sau la Interchim vopsea. Eu mi-am luat de la Interchim pentru capota si prag unde imi e crepata si mie usor dar inca nu am apucat sa remediez.
Iti urez multa bafta! |
|
|
|