-In cat timp la service Asigurari si daune auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Asigurari si daune auto Discutii despre asigurari si daune auto dacia sandero si nu numai. Unde reparam masinile, cine plateste si cum sa alegi o asigurare |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-02-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 15
|
Salutare tuturor,
Sunt posesorul unui Sandero laureate din octombrie, am deja 2800 km cu el si sunt f multumit. Dar ca toata lumea sau ca mai toata lumea am avut 2 mici probleme: niste zgarieturi pe capota facute de caini si de Craciun am lovit-o un pic pe aripa stanga fata (indoita usor) de un copac cand ieseam din parcare. Am fost la constatare CASCO pentru amandoua, precizez ca zgarieturile au fost facute prin octombrie. Intrebarea mea din experienta voastra: in cat timp o pot duce la service cu constatarile facute pana acum? Omul de la asigurari mi-a zis cam in 30 de zile pentru aripa, daca apar alte probleme nu or sa mai fie recunoscute pe polita. |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-18-09
Posturi: 254
|
Si eu tot de 30 de zile de la data constatarii stiu.
Off Topic:@nirox,spune-mi te rog unde vopsesti piesele?Astept si niste pareri dupa remediere.Eu am gasit aripa dreapta usor infundata si urme de bandou.Am scos cu polish urmele negre de bandou de pe aripa,dar nu cred ca poate fi indreptata fara vopsire.Am sa pun niste poze... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Incepator
|
Am dus masina pe 8 ianuarie in service la MERIDIAN, am lasat-o acolo. Am luat-o sambata pe 15.
Operatiuni: - pt zgarieturile de pe capota, aripa, si ornament fata s-a revopsit capota, aripa si inlocuit ornamentul - pret total: 1100 RON - pt indoitura aripa fata stanga sus si bara: indreptat si revopsit - 800 RON Total de 2000 RON, pe CASCO. Acum sa vedem de la anul cat o sa am prima de asigurare. Revopsirea zic ca e ok, nu am observat diferente de culoare intre capota si restul masinii. Vreau sa spun ca am fost multumit de cei de la MERIDIAN. Mi-au mai facut niste recomandari de genul completat antigelul, schimbat stergatoarele lamele si cica mi-ar fi expirat trusa legislativa. Acum nu stiu cum a expirat avand in vedere ca am luat-o de la ei in octombrie. Per total am fost multumit. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" Incepator
|
Mda, poate le-au schimbat, oricum nu am cum sa demonstrez. Ca un ignorant nu le-am verificat cand le-am luat sau sa le marchez cumva.
Probabil d-asta si intrebarea: prima oara la service? ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
Nu neaparat duse dar deteriorate. Am obs cand sterg cu ele ca lasa dungi in lichidul de parbriz, nu-l sterge uniform.
Cam ce stergatoare recomandati? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Eu sincer, prefer mai ieftine si sa le schimb mai des
Sincer, ma declar multumit de ALCA (marca germana cica) de care s-a mai discutat pe forum. Ca perioada, eu cred ca dupa un an se cer a fi schimbate. |
|
|
|