-Cat costa numerele rosii? Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
Salutare sunt nou printre voi asa ca as dori sa-mi spune-ti cat costa numerele rosii.Eu am aflat de la Dacia-bradet ca ar costa in jur de 190 ron.E posibil?
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
mersi,dar totusi mi se par foarte mult
cat despre asigurare mi-au spus ca trebuie sa o fac pe un an si costa 290 ron la omniasig Last edited by Stefan : 1st August 2008 at 01:34 |
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-28-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 9
|
![]()
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-30-08
Motorizare : 1,4 8V
Varsta: 43
Posturi: 70
|
Eu am dat 90 pe numere si 120 asigurarea pe 6 luni la BCR. Pe ei ii intereseaza sa ai masina asigurata cand pleci de acolo. Nu te obliga nimeni sa o asiguri pe 1 an.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,083
|
Da, am gresit cind am spus 200 lei. Sunt 100 lei numerele, 37 lei suportii de numere si 148,20 lei asigurarea pe 6 luni la omniasig.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
salutare la toti,vineri(1-august)mi-a sosit sandelul,laureat 1,4 mpi rosu pasion.Vreau sa va spun ca am platit 129 ron numerele rosii si asigurarea pe un an (obligatoriu un an)298 ron la omniasig.Zalau-dealer bradet.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 105
|
Desi nu are legatura cu titlul topicului, cred ca trebuie lamurite doua aspecte. Este vorba de asigurarea obligatorie RCA in aceste posturi,( asigurare poate sa fie si CASCO). Si al doilea lucru, cand ridici masina de la dealer trebuie sa ai RCA- ul facut, dar nu este obligatoriu sa-l faci la acel dealer. Daca i-ti convine alt asigurator, poti sa-l faci la el si sa te prezinti la dealer cu RCA-ul gata facut. Eu am facut RCA-ul in alta parte (impreuna cu CASCO) si cand m-am dus la dealer, m-am trezit ca i-mi facusera si ei RCA, fara sa ma intrebe si vroiau sa mi-l bage pe gat. Le-am aratat ca am RCA-ul meu si au inghitit baietii galusca, stramband din nas ca si-au pierdut comisionul.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
|
Bobocul are dreptate. Nu te pot obliga sa-ti faci RCA la dealer. Pe mine m-au intrebat din vreme, mi-au zis ca fac la BCR Asig cu 120 lei pe 6 luni. Mi-a convenit, deoarece aveam si CASCO tot la BCR Asig, si, daca-mi faceam RCA la ei imi acopera la CASCO si furtul extern (si am de gand sa plec in concediu cu sandelu'). Dar nu m-au asteptat cu RCA facut, m-au mai intrebat odata cand am fost sa-mi iau cartea, si abia dupa aceea mi-au completat ei polita.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Posturi: 865
|
Eu am dat 100 lei pe nr rosii,cu tot cu suporturi, 298 lei pt.RCA la Omniasig,am primit in schimb covorase Sandero GRATUIT! Atat amputut negocia la masina platita cu banu' jos, versiunea preferance.
|
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
. Eu tot de acolo am luat-o si am dat 90 lei. Sau o mai fi fost si altceva pe factura la mine. |
|
|
|