-Casco Dealeri si service-uri dacia sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 11-02-10
Motorizare : 1.4
Posturi: 15
|
Salut,
Sunt fericitul posesor de 2 zile al unui Sandero Laureate 1.4 luat prin Remat. Doar ca... Se pare ca idioti de oameni au aruncat mancare la caini si bucati din carne au picat pe capota. Cainii evident s-au repezit sa haleasca, dar cum nu ajungeau la ea probabil stateau in 2 labe si cu alelalte doua incercau sa ajunga la carne. Si ghici ce? Am niste zgarieturi de toata frumusetea pe capota. Asa ca voi folosi CASCO. Eu am CASCO la GROUPAMA. Imi puteti spune cei care ati mai lucrat cu ei, unde sa ma adresez si la ce service-uri pt a nu fi probleme cu decontarea? Cam cat dureaza reparatia la zgarieturi? Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Varsta: 33
Posturi: 594
|
Eu am avut de vopsit tot pe casco o portiera si masca fata,tot la groupama am casco .Pt. inceput te duci frumusel la cei de la casco sa-ti faca constatarea si dupa ei te trimit la service dacia mai mult ca sigur,toata operatiunea la casco dureaza 20-30 min pana iti face pozele si pana iti completezi intr-o hartoaga totul cum s-a intamplat.
La service depinde cat de ocupati sunt,la mine a durat 3 zile .Am casco cu fanciza 0 si asa ca am platit numa reinnoirea politei care ii o suma modica in functie de valoarea reparatiei,eu am platit 50 ron la o paguba de 4,700 ron. ps.in cei 4,700 ron a mai fost si schimbarea farului,carenaj ,masca si altele care le-am detaliat intr-un post de prin februarie 2010 |
|
|
|